Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ksenija Sobčiak į savo vestuves atriedėjo gulėdama katafalke

Penktadienį, rugsėjo 13-ąją, daug dėmesio sulaukė rusų politikės Ksenijos Sobčiak (37) ir režisieriaus Konstantino Bogomolovo (44) vestuvės. Nors kalbų netrūko ir dėl puotos dydžio, mat čia buvo pakviesta apie 300 svečių, neblogas šurmulys kilo pamačius, kokią transporto priemonę jaunieji išsinuomojo. Į savo vestuves jiedu atriedėjo gulėdami katafalke.
Ksenija Sobčiak į savo vestuves atriedėjo katafalke
Ksenija Sobčiak į savo vestuves atriedėjo katafalke / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Tiesa, vestuvių dieną transporto priemonė įgavo šventinį atspalvį – katafalko vidus buvo padengtas raudonu, aksominiu apmušalu. Interjerą puošė didelės širdies formos pagalvės, raudonos rožės.

O ir iš socialiniuose tinkluose paviešintų nuotraukų jaunieji atrodė savo pasirinkimu labai patenkinti. Kaip instagrame rašė pati Ksenija, tai jiems buvo išties smagi patirtis. Tik pasibaigusi liūdniau – dėl pogulio katafalke, anot Ksenijos, teko aiškintis su policija.

Instagramo nuotr. /Ksenija Sobčiak į savo vestuves atriedėjo katafalke
Instagramo nuotr. /Ksenija Sobčiak į savo vestuves atriedėjo katafalke

„Vėliau parašysiu išsamiau, kol kas dar guliu ir sunkiai dėliojasi žodžiai, bet jau galiu tarti milžinišką ačiū savo draugui Mišai Kusnirovičiui už neįtikėtiną paramą organizuojant, ir už šventę unikalioje erdvėje, kur niekada nieko panašaus nevyko! Be tavęs viso to nebūtų buvę!

Ir atskiras „ačiū“ kelių patrulių tarnybai, kurie skyrė baudą už tai, kad „važiavome neprisisegę diržais karsto vietoje“, – rašė žinoma Rusijos moteris.

Jaunavedžių pasivažinėjimo katafalke akimirkos – galerijoje:

Penktadienį įspūdingose Ksenijos ir Konstantino vestuvėse pasirodė apie 300 svečių, tarp kurių taip pat buvo galima išvysti jaunikio tėvą Jurijų Bogomolovą ir jo žmoną Olgą Uljanovą.

Moteris savo vestuvių šventėje pasirodė su Izraelyje kurta suknele. Šio šedevro nuotraukas Ksenija netrukus paskelbė savo instagrame, kur rašė, kad yra pasiruošusi svarbiai dienai.

Rusijos žiniasklaida praneša, kad jaunavedžiai nusprendė vestuves atšvęsti prekybos komplekse „Petrovskij pasaž“.

Moteris nusprendė palengvinti svečiams darbą ir pati paskelbė dovanų sąrašą. Pasirodo, šiame sąraše galima išvysti kelias prabangias prekes, įskaitant aukštos kokybės chalatus ir „Frette“ rankšluosčius.

View this post on Instagram

К + К = Любовь. @j_point ❤

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Beje, į svečių sąrašą taip pat papuolė režisieriaus buvusi žmona Darija Moroz. Visgi buvusios poros pažįstami įsitikinę, kad Darija šventėje nepasirodys, tačiau džiaugiasi šiuo Konstantino sprendimu.

Nors Ksenija ir Konstantinas būsimai šventei ruošėsi iš anksto ir susitaupė nemažą sumą, tačiau su komplekso savininkais sutarė, kad šie jiems leistų rengti šventę tik su viena sąlyga – Ksenija savo socialiniuose tinkluose reklamuose juos. Neoficialūs šaltiniai taip pat teigia, kad vestuvės porai kainuos maždaug 168 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius