Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kur dingo Victorios Beckham šypsena per karališkas vestuves?

Princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse dalyvavo ne tik karališkoji šeima, bet ir būrys pasaulinių žvaigždžių. Tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti ir futbolininką Davidą Beckhamą su žmona, dizainere Victoria Beckham. Buvusiam futbolo dievukui internautai dėl galantiško įvaizdžio pažėrė komplimentų, tačiau Victoria sulaukė kritikos – kodėl vestuvėse ji buvo tokia surūgusi?
Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham
Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Visas naujienas apie karališkąsias Harry ir Meghan vestuves rasite ČIA

Ir štai, aiškėja, ką dieną prieš karališkąsias vestuves veikė Davidas Beckhamas. Ogi dalyvavo vakarėlyje su socialinių tinklų žvaigžde Kara Keble-White, ją vaišino gėrimais, rašo dailymail.com.

Socialiniame tinkle „Instagram“ Kara pasidalijo draugės Libby Allan nuotrauka, kurioje pažymėjo ir Davidą Beckhamą. Po nuotrauka ji rašė: „Ačiū gėrimus“.

Kaip teigia žurnalas „new!“, Kara buvo įsikėlusi asmenukę su pačiu Davidu, tačiau vėliau ją ištrynė. Vis tik nuotrauka nepraslydo pro internautų akis. „Su Beckhamu būtumėte labai graži pora“, – rašė viena Karos sekėjų po kita jos nuotrauka.

Praėjusio penktadienio vakarą, karališkųjų vestuvių išvakarėse, Kara Keble-White šventė savo gimtadienį, kurio, kaip dabar aiškėja, nepraleido ir D.Beckhamas.

Jau kitą dieną Beckhamai dalyvavo minėtose vestuvėse, o britų žiniasklaidai itin užkliuvo Victorios „surūgusi nuotaika“. Ar dėl to kaltos penktadieninės Davido linksmybės, žino tik pati pora. Iki šiol Victoria visuose galimuose vyro neištikimybių skandaluose palaikydavo sutuoktinį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Davido Beckhamo meiluže pasiskelbusi brazilė prašo padėti surasti telefoną su intymiomis nuotraukomis

Šalta moteris

Tiesa, nereiktų pamiršti, kad pozuodama fotografams V.Beckham beveik visada demonstruoja „šaltos moters įvaizdį“, kuris yra tapęs jos vizitine kortele.

2015-aisiais žurnalui „Vogue“ Victoria teigė, kad šypsosi savo viduje, bet jaučiasi atsakinga prieš mados industriją, formuodama savo įvaizdį. Tai susiję ir su jos prekės ženklu – juokaujama, kad kuo daugiau ji uždirba, tuo mažiau šypsosi.

Žiūrėkite galerijas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius