Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur dingsta B.Spears milijonai?

Britų spauda pasipuošė antraštėmis „Ooo, ji vėl išlaidauja“. Šįsyk žvitrios žurnalistų akys susekė popprincese tituluojamą Britney Spears, švaistančią milijonus.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Dailymail.co.uk ironizuoja, kad krizės ištiktiems žmonėms akyse net kaupiasi ašaros, išgirdus, kad B.Spears nė nemirkteldama išleido 6,7 mln. svarų sterlingų (apie 26,2 mln. Lt) per 11 mėnesių.

Nors atlikėja ir yra multimilijonierė, gali būti, kad taip išlaidaujant jai teks gyventi „nuo atlyginimo iki atlyginimo“.

Paaiškėjo, kad popžvaigždė, užsidirbusi per praėjusius metus 7,6 mln. svarų sterlingų (apie 29,7 mln. Lt), praktiškai visą sumą išleido iki Naujųjų metų.

B.Spears Amerikoje gjau pagarsėjusi švaistūniškumu. Los Andželo teisme, bylinėdamasi dėl sūnų globos, ji nurodė, kad per mėnesį vėjais paleido apie 609 tūkst. svarų sterlingų (2,38 mln. Lt).

Keisčiausia, kad dabar daugiausia pinigų populiariai dainininkei tenka išleisti ne savo sūnų – 3-ejų Seano Prestono ir 2-ejų Jaydeno Jameso – auginimui ir globai, bet apsaugai ir aptarnaujančiam personalui.

Šiuo metu po pasaulį su koncertų turu keliaujanti atlikėja apsauginių komandai išleido 300 tūkst. svarų sterlingų (1,173 mln. Lt), o aptarnaujančiam personalui – 124,5 tūkst. svarų sterlingų (apie 487 tūkst. Lt). Palyginimui – B.Spears, kurios bendra turto vertė siekia daugiau kaip 235 mln. Lt, per 11 mėnesių tik apie 462 tūkst. Lt išleido savo sūnums ir jų poreikiams.

27-erių žvaigždė didelę dalį pajamų atidavė teisininkams. Ji išleido beveik 8 mln. Lt 17-ai skirtingų advokatų. Dauguma jų rūpinosi popprincesės nekilnojamu turtu, taip pat B.Spears dalį savo turto atidavė buvusiam sutuoktiniui Kevinui Federline‘ui, kad padengtų jo išlaidas, kai bylinėjosi teisme dėl sūnų globos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius