-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kuria biografinį filmą apie 16-metį Justiną Bieberį

Viena garsiausių pasaulio kino studijų „Paramount Pictures“ sutarė su filmo „Šokis hiphopo ritmu 3D“ (angl. „Step Up 3D“) režisieriumi Jonu Chu, kad šis susuktų biografinę juostą apie stulbinamo populiarumo sulaukusį kanadietį paauglį Justiną Bieberį.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė deadline.com, filmą apie 16-metį dainininką kurs specialistų komanda – režisieriui talkina daug patirties turintys prodiuseriai Danas Cutforthas ir Jane Lipsitz, taip pat J.Bieberio vadybininkas, atlikėjo įrašų studijos „Island Def Jam“ atstovas. Nurodoma, kad filmavimo darbai jau prasidėjo – dirbama koncertų užkulisiuose ir per pasirodymus. Filmavimų kulminacija, kaip planuojama, taps J.Bieberio koncertas rugpjūčio 31-ąją Niujorke. Šis pasirodymas bus filmuojamas naudojant 3D kameras.

Iš pat pradžių kompanija „Paramount Picturės“ norėjo, kad juostą apie sensacija tapusį paauglį kurtų filmo „Nepatogi tiesa“ (angl. „An Inconvenient Truth“), pasakojančio apie Žemės klimato krizę, režisierius Davisas Guggenheimas. Nors kūrėjas jau turi darbo patirties su muzikantais, pasiūlymo atsisakė, nes šiuo metu reklamuoja kitą savo filmą.

Pretendavo 20 režisierių

Nurodoma, kad atsirado apie 20 Holivudo režisierių, troškusių į ekraną išleisti J.Bieberio istoriją. Dalis kino juostą įvertino kaip galimybę išgarsėti, kitiems patiko jo kelias į šlovę. Tačiau buvo pasirinktas 3D specifiką išmanantis J.Chu.

„Kai sužinojau apie galimybę kurti filmą, panorau papasakoti šią istoriją nuoširdžiai. Daug kas nežino, kad tai yra nelaimingos vaikystės istorija. Viliuosi, sugebėsiu jį perteikti įtikinamai ir iš širdies“, – sakė režisierius.

Gyvenimo mokykla

J.Bieberis gimė 1994-ųjų kovo 1-ąją Kanados Ontarijo provincijoje. Dainininko motinai Pattie Mallette buvo 18-a, kai pastojo ir ėmė lauktis Justino. Moteris sūnų augino viena, dirbo keliose mažai mokamose darbovietėse. J.Bieberis palaiko ryšius ir su tėvu. Augdamas paauglys pats išmoko groti pianinu, būgnais, gitara ir trimitu. Dabartinis agentas talentingąjį J.Bieberį pastebėjo „YouTube“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius