Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagal Kalifornijos įstatymus vis dar oficialiai neišsiskyrusios Kim Kardashian būsimo kūdikio tėvu laikomas Krisas Humphriesas

Būsimiems tėveliams – reperiui Kanye Westui ir jo mylimajai Kim Kardashian gali tekti minti biurokratinių institucijų slenksčius. Mat Kim oficialiai vis dar yra ištekėjusi už krepšininko Kriso Humphrieso, su kuriuo santuokoje išgyveno viso labo 72 dienas.
Kim Kardashian ir Kanye Westas bei Krisas Humphriesas (kairėje)
Kim Kardashian ir Kanye Westas bei Krisas Humphriesas (kairėje) / „Scanpix“ nuotr.

Tmz.com praneša, kad pagal Kalifornijos valstijos įstatymus, nėščios moters vaiko tėvu automatiškai yra pripažįstamas oficialus sutuoktinis. Ir visai nesvarbu, kad Kim ir Krisas jau daugiau nei metus negyvena kartu.

Tai reiškia, kad besilaukianti realybės šou žvaigždutė Kim Kardashian iki gimdymo turi išsiskirti su oficialiu sutuoktiniu arba jai ir jos būsimam kūdikio tėvui Kanye Westui teks rinkti įrodymus apie naujagimio tėvystę.

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad K.Kardashian ir K.Humphriesas nesimatė kone metus ir netgi apskaičiavo, kad Kim kūdikis buvo pradėtas prieš 3 mėnesius viešnagės Romoje metu, kur ją pasikvietė dabartinis mylimasis Kanye Westas. Tad įrodymų apie reperio tėvystę netrūksta.

Tačiau portalas Hollywoodlife.com kiek anksčiau rašė, kad oficialus Kim sutuoktinis priešinasi skyryboms. Esą jis kaltina savo žmoną apgaulingomis vedybomis, be to, abi pusės nepasidalina turtų. K.Kardashian ir K.Humphrieso skyrybų bylos nagrinėjimas turėtų įvykti vasarį. Tuomet ir paaiškės ar Kalifornijos įstatymai dėl tėvystės pripažinimo gali pakenkti kūdikio besilaukiantiems Kim ir Kanye.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius