-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kurto Cobaino pinigus lydi prakeiksmas

Courtney Love svarsto galimybę parduoti visas teises į velionio vyro Kurto Cobaino muzikinį palikimą, nes už jį gaunamas honoraras yra „prakeiktas“.
Courtney Love
Courtney Love / „Scanpix“ nuotr.

Grupės „The Hole“ lyderė 2006 metais pardavė savo teises į pusę pelno už K.Cobaino muzikinį palikimą ir gavo 50 mln. JAV dolerių, tačiau dabar norėtų atsikratyti ir likusios pelno dalies.

C.Love tvirtina, kad jos sprendimą lėmė ne finansinės, o emocinės priežastys, nes ji tiesiog norinti atsiriboti nuo praeities su grupės „Nirvana“ lyderiu, kuris mirė 1994 metais.

„Aš planuoju parduoti visą likusį Kurto muzikinį palikimą. Visas teises, viską. Tai ne finansinis, o emocinis sprendimas“, – sakė ji interviu leidiniui „The Scotsman“.

„Jis buvo geriausias mano draugas, kokį esu turėjusi, tačiau su Kurtu buvome susituokę trejus metus, o dabar noriu turėti savo gyvenimą. Visada visiems esu našlė ir tai mane veda iš proto. Tie pinigai buvo prakeikti nuo pat tos dienos, kai tik pradėjo plaukti“, – sakė moteris.

„Tai net ne mano pinigai. Aš nenoriu, kad K.Cobainas man daugiau pirktų batus. Noriu batus pirkti pati – daug batų“, – sakė ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius