Kylie Jenner atvėrė savo namų duris: ant sienų – barbės, drugeliai, piliulės ir prezervatyvai

Jaunoji kosmetikos magnatė Kylie Jenner įsileido žurnalistus į savo namus ir aprodė, kokį interjerą susikūrė. O 21-erių milijardierės namai – išties išskirtiniai.
Kylie Jenner savo namuose
Kylie Jenner savo namuose / „Architectural Digest“/Douglas Friedman nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Savo namų Hiden Hilse duris Kylie Jenner pravėrė prestižinio interjero žurnalo „Architectural Digest“ žurnalistui ir fotografui. Merginos nuotrauka, daryta jos namuose, puošia kovo numerio viršelį.

Kylie Jenner namuose vyrauja popartas, kurį „Architectural Digest“ žurnalistas apibūdina kaip spalvų ir glamūrinių akcentų maištą.

Susikurti savo svajonių namus merginai padėjo garsenybių mėgstamas dekoratorius Martynas Lawrence'as Bullardas. Jis su garsiąja Kardashianų-Jennerių šeima dirba nebe pirmą kartą – padėjo dekoruoti ir vyresnių Kylie sesių Khloe bei Kourtney Kardashian namus.

Kylie Jenner pageidavo, kad jos namuose netrūktų rožinės spalvos bei drugelių, kuriuos mergina labai mėgsta.

„Pasakiau Martynui, kad ta spalva yra privaloma. Dievinu rožinę, ir norėjau, kad jos būtų daug“, – sakė Kylie Jenner. Kad atitiktų jos reikalavimus, odinės kėdės valgomajame buvo gaminamos pagal vienetinį užsakymą, o kiekviena buvo dažoma įvairiais rožinės spalvos atspalviais – tokiais, kokius lūpdažius pardavinėja merginos kompanija.

View this post on Instagram

throwback to last October with @archdigest ????✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Rožinė vyrauja ir Kylie Jenner grožio kambaryje - čia ji kasdien dažosi ir šukuojasi su savo asmeniniais grožio specialistais. Kambario, kurio grindis puošia šviesiai rožinio kailio kilimas, sienos iškabinos lėlių barbių ir Holivudo legendos Marilyn Monroe portretais.

VIDEO: Kylie Jenner pasakoja apie savo namus

Prieš tai gyvenusi namuose, kuriuose vyravo juoda ir balta spalvos, šįkart ji norėjo daug drąsesnių sprendimų. Dėl to ko jau ko, bet spalvų ir ypač įdomių meno objektų bei dekoro elementų jos namuose tikrai netrūksta.

Kad ir pavyzdžiui paveikslai su įvairiaspalvėmis piliulėmis. Arba provokuojančios sienų dekoracijos poilsio kambaryje prie baro – tai išdidintos prezervatyvų pakuočių versijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius