Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner dukra atsidūrė ant žurnalo viršelio: papuošė arabiškąjį „Harper's Bazaar“

Jaunosios milijardierės Kylie Jenner (21) dukra Stormi Webster (1), kurios praeitais metais susilaukė su reperiu Travisu Scottu (28), pirmą kartą papuošė žurnalo viršelį. Mažylė neliūdėjo, nes jai kompaniją palaikė ne tik žymi mama, tačiau ir močiutė Kris Jenner (63).
Kylie Jenner, Kris Jenner ir Stormi Webster papuošė arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelį
Kylie Jenner, Kris Jenner ir Stormi Webster papuošė arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelį / „Instagram“ nuotr.

Visi puikiai žino, kad jauniausia Kardashianų-Jennerių klano atžala skuba atlikti visus darbus kaip bitutė. Mergina valdo ne tik milijardus jai sukrovusią „Kylie Cosmetics“ kosmetikos liniją, tačiau ir spėja pabūti mama savo pirmagimei Stormi. Šįkart jaunosios mamos dukrytė pirmą kartą papuošė žurnalo viršelį.

Realybės šou žvaigždė kartu su mama K.Jenner ir dukryte Stormi pozavo arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršeliui. Žurnalo numeris pasirodys liepą ir rugpjūtį. Interviu metu mergina atskleidė, kaip jos pačios sukurta kosmetikos linija padarė įtaką jos požiūriui į motinystę.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner su dukryte Stormi ir mama Kris Jenner papuošė arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelį
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner su dukryte Stormi ir mama Kris Jenner papuošė arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelį

„Atvirai kalbant, aš neprisimenu laiko, kada turėjau privatumo, nes mūsų šou prasidėjo, kai man buvo devyneri metai. Aš jaučiu, kad su tuo suaugau, todėl pati susikūriau gyvenimo būdą, kuris man būtų patogus. Žinoma, yra akimirkų, kai jauti, kad kažkas į tavo asmeninį gyvenimą braunasi“, – žurnalui atviravo realybės šou žvaigždė.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ant arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelio
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ant arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelio

Visgi mergina įsitikinusi, kad kai reikia, ji nuo visko gali pati atsitraukti. „Aš myliu savo gerbėjus ir mes turime tvirtą ryšį. Dievinu dalintis, motyvuoti ir į savo gyvenimą įleisti naujus žmones. Jaučiuosi taip, lyg aš būčiau sukurta daryti tokius dalykus“, – apie gyvenimą po didinamuoju stiklu pasakojo žvaigždė.

Kosmetikos linijos guru atskleidė, kad poilsiui pasiima savaitę ir tą laiką praleidžia su dukryte Stormi. Jei merginos galva tampa perkrauta darbais, ji paprasčiausiai pradeda keliauti. „Būdami žmonėmis, mes visi patiriame daug streso ir visi turime skirtingus būdus, kaip su tuo susitvarkyti“, – kalbėjo mergina.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kris Jenner ant arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelio
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kris Jenner ant arabiškojo „Harper's Bazaar“ viršelio

Pasiekusi nepaprastus turtus tokiame jauname amžiuje, K.Jenner skatina jaunus žmones įgyvendinti savo svajones sunkiu darbu. Mergina mano, kad geriau pradėti dirbti sunkiai jaunystėje ir nepaisyti savo amžiaus bei lyties.

Be to, mama Kris nepaprastai didžiuojasi savo jauniausia atžala, kurią laiko ryškiu jaunos bei dirbančios mamos pavyzdžiu. „Ryškus jaunos bei dirbančios mamos pavyzdys, kuri nori viską padaryti, viską sutalpinti tuo pačiu metu, būti versle, kuriame ji paskatina kitas moteris jaustis gerai, atrodyti gerai ir visada stengtis būti priekyje kitiems nuostabiems dalykams“, – dėl dukros sėkmės džiaugiasi K.Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius