Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Evangelista už „subjaurotą“ išvaizdą iškėlė ieškinį: „Žadėjo priešingus rezultatus“

Viešumą į atsiskyrėlės gyvenimo būdą iškeitusi Linda Evangelista (56) atskleidė pateikusi ieškinį grožio procedūrą, „žiauriai subjaurojusią“ jos išvaizdą, siūlančiai įmonei.
Linda Evangelista
Linda Evangelista / Vida Press nuotr.

„Mano sekėjai, kurie vis svarsto, kodėl lioviausio dirbti, nors mano bendraamžių karjeros klesti. To priežastis yra žiauriai subjaurota išvaizdą po „Zeltiq Aesthetics Inc.“ siūlomos „Cool Sculpting“ procedūros, žadėjusios priešingus rezultatus“, – instagrame paviešintame įraše teigė buvęs supermodelis.

Pasak Lindos Evangelistos, kosmetinė procedūra „padidino, ne sumažino“ riebalų ląsteles, dėl ko jos veidas liko „deformuotas“. Klaidų ištaisyti nepavyko ir po dviejų „skausmingų, nesėkmingų, korekcinių procedūrų“.

Modelis pridūrė dabar atrodanti taip, „ką žiniasklaida vadina „neatpažįstama“, rašo Pagesix.com.

Po ne tokį rezultatą, kokio tikėjosi, suteikusios procedūros Lindai Evangelistai išsivystė paradoksinė riebalinė hiperplazija (PAH) – padidėjo ir sukietėjo moters odos riebalinės ląstelės. Pasirodo, rizika hiperplazijai susidaryti po šios procedūros yra, tačiau apie tai modelis nebuvo įspėtas.

„Dėl PAH ne tik netekau pragyvenimo šaltinio, bet ir panirau į depresiją, gilų liūdesį ir savęs neapykantą. Tapau atsiskyrėle“, – tęsė ji, įrašą užbaigdama žinia apie grožio salonui iškeltą ieškinį:

„Judu į priekį, kad atsikratyčiau gėdos jausmo ir viešai dalinuosi savo istorija. Pavargau taip gyventi. Norėčiau žengti pro duris pakelta galva nepaisant to, kaip atrodau.“

Minėtą procedūrą pristatančiame tinklalapyje informacija apie galimą paradoksinės riebalinės hiperplazijos riziką paskelbta visai neseniai:

„Gali atsirasti reti šalutiniai poveikiai. „CoolSculpting“ ir „CoolSculpting Elite“ gali sukelti matomą patinimą procedūros vietoje, kuris gali pasirodyti praėjus 2-5 mėnesiams po procedūros atlikimo ir jam prislopinti gali būti reikalingas chirurginis įsikišimas.“

Linda Evangelista – vienas geidžiamiausių ir įtakingiausių 10-to dešimtmečio modelių, įsiamžinusių ant daugiau nei 700 leidinių viršelių.

Iš Kanados kilusi podiumų žvaigždė karjerą pradėjo 1984 m., tačiau išgarsėti jai padėjo neįprastas reiškinys – trumpai nukirpti plaukai. 1988 m. pristatytą šukuoseną, pavadintą „The Linda“, kopijavo ne tik modelio gerbėjos, bet kitos mados pasaulio asmenybės. Tai turėjo itin didelės naudos Lindos Evangelistos karjerai ir supermodelio titului.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius