-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labdaringame aukcione už kelionę į kosmosą su Leonardo DiCaprio jo gerbėjas sumokėjo milijoną dolerių

Aktorius Leonardo DiCaprio ketvirtadienį per AIDS tyrimų nepelno organizacijos „amfAR“ renginį Kanuose surinko bemaž 1 mln. JAV dolerių – aukcione buvo nupirkta kelionė į kosmosą drauge su juo.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Metiniame labdaros renginyje viešbutyje „Hotel du Cap-Eden-Roc“ dalyvavo ryškiausios Holivudo žvaigždės, kurios Kanuose susirinko į kino festivalį, o Leonardo DiCaprio buvo viena žvaigždžių, aukcionui pasiūliusių išties retų dalykų.

„Volstryto vilko“ („The Wolf of Wall Street“) žvaigždė pardavė skrydį kitais metais į kosmosą su juo ir „Virgin Galactic“. Šis bilietas buvo parduotas už 956 795 dolerius, praneša „Variety“.

Kita vieta keliauti į kosmosą drauge su Leonardo DiCaprio pernai per „amfAR“ aukcioną buvo nupirkta už 1,5 mln. dolerių.

Šiemet aukcionui vadovavo aktorė Sharon Stone, kuri pristatė tokius parduodamus dalykus kaip mados magnatui Karlui Lagerfeldui priklausiusios pirštinės, įvairių pasaulio dizainerių kurtų raudonų suknių iškilmingoms progoms kolekcija ir retas Andy Warholo 1967 metų kūrinys, vaizduojantis Marilyn Monroe. Aukcione taip pat buvo parduota 11-os miegamųjų jachtos, kurioje Sharon Stone atsistojo Kanuose, savaitės nuoma.

Iš viso „amfAR“ renginyje AIDS tyrimams buvo surinkta rekordinė 35 mln. dolerių suma.

Tarp labdaros renginyje dalyvavusių garsenybių buvo Milla Jovovich, Heidi Klum, Johnas Travolta, Jane Fonda, Jessica Chastain, Marion Cotillard, Rosario Dawson, Justinas Bieberis, Michelle Rodriguez ir daugelis kitų.

Vakaro metu koncertavo Lana Del Rey, Robinas Thicke'as ir Andrea Bocelli, kuris dainą „My Way“ dedikavo velionei aktorei Elizabeth Taylor, 1993 metais įsteigusiai „amfAR“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius