-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labdaringame kalendoriuje – karščiausi australų gaisrininkai su šuniukais

Fantazijas sužadinantis seksualus vyras ir mielas mažas šuniukas – tobula kombinacija kalendoriui, kokio norėtų daugybė moterų visame pasaulyje. Ir šią formulę jau ne pirmus metus labai sėkmingai išnaudoja Australijos gaisrininkai, kurie, fotografuodamiesi kartu su mažaisiais keturkojais, renka pinigus labdarai.
Seksualiausi Australijos gaisrininkai
Seksualiausi Australijos gaisrininkai / „Instagram“ nuotr.

Australijos gaisrininkų kalendorius toks populiarus, kad kasmet vyksta didžiulės atrankos norint į jį patekti. Ir jis graibstomas ne vien tik Australijoje – moterys kalendorių užsisakinėja ir siunčiasi į įvairiausias pasaulio šalis!

Australijos gaisrininkų kalendorius leidžiamas kasmet jau nuo 1993 metų ir kiekvieną rudenį, kuomet pasirodo ateinančių metų kalendorius, priverčia moterų širdis plakti stipriau.

Šiemet išleistos kelios skirtingos kalendoriaus versijos: viename yra vien tik apsinuoginę gaisrininkai, kitame – gaisrininkai ir įvairūs gyvūnai, o trečiame – gaisrininkai su mažais šuniukais.

Būtent pastarasis ir yra pats populiariausias – moterys tiesiog tirpsta žiūrėdamos į stiprius, raumeningus ir seksualius vyrus, kurie atskleidžia savo švelniąją pusę žaisdami su mažyčiais mielais šuniukais.

Kiekvienas iš kalendorių kainuoja 13,23 € ir yra siunčiamas į visą pasaulį, taip pat ir į Lietuvą. Jį užsisakyti galima štai ČIA. '

Visos lėšos, gautos už kalendoriaus pardavimus, skiriamos labdarai – Vaikų ligoninės fondui, kuris remia nudegimus patyrusius vaikus. Per visą gyvavimo laikotarpį gaisrininkų kalendoriaus dėka buvo surinkta daugiau kaip 2,3 mln. JAV dolerių, kurie atiteko įvairioms labdaros organizacijoms.

Jūsų dėmesiui – šių metų kalendoriaus fotosesijos užkulisiai:

VIDEO: The 2018 Australian Firefighters Calendar featuring rescue puppies

O štai keletas kalendoriaus herojų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius