Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga į Lietuvą atvyko nebe oranžinė, o brunetė

Austrijoje pasirodžiusi oranžinės spalvos plaukais, į Lietuvą antradienio naktį atvykusi Lady Gaga pademonstravo naują šukuoseną – dažnai plaukų spalvą keičianti atlikėja šįkart tapo brunete.
Lady Gaga persidažė ir tapo brunete
Lady Gaga persidažė ir tapo brunete / Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./Lady Gaga persidažė ir tapo brunete
Asmeninio archyvo nuotr./Lady Gaga persidažė ir tapo brunete

Tiesa, šį faktą akyliausi gerbėjai spėjo sužinoti dar keletą valandų iki lėktuvui nusileidžiant – naujiena dainininkė pasidalino savo gerbėjų portale Littlemonsters.com ir „Facebook“ profilyje.

„Pastaruoju metu tikrai jaučiuosi nebe tokia blondinė, o šiek tiek labiau progresyvi brunetė. Aš esu „Louis Vuitton“ rudumo“, – užsirašė Lady Gaga.

Atlikėja, plaukus susisukusi į kuodą, taip pat išpublikavo nuotrauką, kurioje ji įsiamžino lėktuve pakeliui į Lietuvą. Koncerto Vilniuje organizatoriai žadėjo, kad Lady Gaga sostinėje pasirodys po 21 val., tačiau jos laukusiems gerbėjams teko pašalti iki pat vidurnakčio.

Tikėtina, kad tam įtakos turėjo ir tai, jog dainininkė nutarė prieš pasirodymą dar nematytoje šalyje atnaujinti savo išvaizdą.

Prieš koncertą Vilniuje Lady Gagos šou išvydo Vienos gyventojai ir svečiai. Atlikėja Austrijos sostinėje nuo gerbėjų nesislapstė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius