Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga nebūtų Lady Gaga, jei balsavimo rinkimuose nepaverstų madų šou

JAV šiuo metu vyksta vienas svarbiausių politinių įvykių – prezidento rinkimai. Juose dalyvauja ir daugybė garsių užsienio asmenybių, socialiniuose tinkluose jos dalijasi vaizdo įrašais ir nuotraukomis, taip ragindamos kitus nepamiršti atiduoti savo balso. Šia teise pasinaudojo ir atlikėja Lady Gaga (34 m.), tik, žinoma, ji tai padarė savitu stiliumi.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mada Lady Gaga

Lady Gaga balsavo iš anksto ir užpildytą biuletenį turėjo įmesti į specialią jiems skirtą dėžę. Žinoma, dainininkė nepraleido progos drauge pademonstruoti savo išskirtinio stiliaus.

Popmuzikos žvaigždė kad ir trumpam žygiui link dėžės pasirinko vieną jos mėgstamiausių šios vasaros drabužių derinių – keliais dydžiais didesnius marškinėlius, apsauginę vaido kaukę (abu šie daiktai – iš naujausios Lady Gaga „Chromatica“ albumo kolekcijos) ir akinius nuo saulės, kurie tamsų vakarą kaip ir buvo nereikalingi.

Tačiau labiausiai į akį krito ne jie, o įspūdingi atlikėjos batai.

View this post on Instagram

Category: Ballot Drop Off Realness

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Pastarieji – ne paprasti. Vos 155 cm ūgio dainininkė avėjo beveik 18 cm platformą turinčius ilgaaulius, rožinius, šviesoje spindinčius batus už 130 dolerių, rašo „Page Six“.

Link balsams skirtos dėžės Lady Gaga žygiavo lyg podiumu, o įmetusi voką dar ir papozavo ją filmavusiam komandos nariui – kaip tikrame madų šou.

Tai antras žinomos dainininkės įrašas socialiniuose tinkluose, kuriuo ji ragina visus balsuoti 2020 metų JAV prezidento rinkimuose. Prieš savaitę ji pasidalijo nuotrauka su gautu išankstinio balsavimo biuleteniu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ne, Lady Gaga nereklamuoja eliksyro, pagaminto iš „vaikų siaubo“

Rita Ora parodė, kaip saugant save būti dar ir madingiems: „Kaukę nešiokite net atostogaudami“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius