Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa nominuota net trylikai MTV vaizdo klipų apdovanojimų

Ekstravagantiškoji popmuzikos žvaigždė Lady Gaga pretenduoja į rekordinį MTV vaizdo klipų (VMA) apdovanojimų skaičių – antradienį ji buvo nominuota net 13-oje šių apdovanojimų kategorijų, pranešė MTV.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 MTV Lady Gaga

Albumą „Recovery“ neseniai išleidęs reperis Eminemas geriausiai pasirodė iš atlikėjų vyrų – pelnė aštuonias nominacijas.

Tuo tarpu Kanados paauglių dievaitis Justinas Bieberis buvo pirmąkart nominuotas MTV vaizdo klipų apdovanojimui geriausio debiutanto kategorijoje už hitu tapusios dainos „Baby“ vaizdo klipą.

Tarp kitų kandidatų į apdovanojimus buvo įvardyti muzikos scenos naujokė Ke$ham, taip pat veteranai Jay-Z, Alicia Keys, Katy Perry, Usheris, alternatyviojo roko grupė „Florence and the Machine“.

Prestižiniam MTV geriausio metų vaizdo klipo apdovanojimui buvo nominuotos dvi Lady GaGos dainos: „Bad Romance“ ir „Telephone“, sukurta su dainininke Beyonce.

Dainininkė taip pat laimėjo nominacijas geriausios popmuzikos, geriausio šokio ir geriausio moters vaizdo klipo kategorijose.

„Esu labai pagerbta už visas visatos baidyklėles ir išsišokėles keistuoles, kad gavau daugiau VMA apdovanojimų per vienus metus už bet kokį atlikėją per visą MTV istoriją. Ironiška, bet dar labiau didžiuojuosi dėl šio nelaimingo skaičiaus – 13“, – sakoma atlikėjos pranešime.

„Kažin kada pasaulis man ir mano baidyklėms buvo pareiškęs, kad mes niekada nebūsime išgirsti, bet kartu mes pakeitėme taisykles. Dievas pasiuntė mane į Žemę dėl trijų priežasčių: kurti trankios muzikos, įžūlių vaizdo klipų ir kelti prakeikto gergždesio. Ačiū tau, MTV“, – pridūrė ji.

Geriausio vaizdo klipo kategorijoje taip pat nominuota Eminemo daina „Not Afraid“ ir reperio B.o.B kūrinys „Airplanes“.

MTV vaizdo klipų apdovanojimai bus įteikti rugsėjo 12 dieną Los Andžele.  Ceremonija bus tiesiogiai transliuojama per televiziją.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius