Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga šlovės spinduliais dalijasi su jaunėle seserimi Natali

Lady GaGa 10-uosiuose kasmetiniuose Amerikos mados dizainerių tarybos apdovanojimuose (angl. CFDA (Council of Fashion Designers of America) Fashion Awards 2011) buvo tituluota šių metų Mados ikona. Pirmoji ją pasveikino jaunėlė sesuo, atvykusi į ceremoniją kartu.
Lady Gaga su savo seserimi Natali Germanotta (kairėje)
Lady Gaga su savo seserimi Natali Germanotta (kairėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į Niujorke vykusį renginį ekscentriškoji 25-erių Lady Gaga atvyko avėdama įspūdingo dydžio platformas ir vilkėdama juodą suknelę ilgu šleifu. Fotografus nudžiugino tai, kad garsioji dainininkė pasirodė ne viena, o su jaunesniąja seserimi Natali Germanotta. 19-metė mergina anksčiau jau buvo praminta Baby Gaga ir yra pasirodžiusi ne viename savo sesers vaizdo klipe. Tačiau seserys į viešus renginius drauge eina itin retai. N.Germanotta atrodė gerokai santūresnė už Lady Gagą – ji apdovanojimų ceremonijai pasirinko juodą odinį švarkelį, retro stilių primenančią šukuoseną, tamsius lūpų dažus, išryškinusius blyškią odą.

N.Germanotta neseniai baigė mokyklą, šiuo metu ji yra pirmo kurso studentė vienoje Niujorko dizaino mokyklų. Matyt, todėl merginą itin sudomino mados renginys. Pirmąsyk Lady Gagos seserį internautai apžiūrėti galėjo 2010-aisiais, kai ji nusifilmavo sesers kūrinio „Telephone“ vaizdo klipe. Ten Natali vaidino vieną kalėjimo kalinių.

„Natali tiesiog garbina seserį ir labai nori sekti jos pėdomis. Ji daugybę laiko praleido su sese ir sėdėjo įrašų studijoje, Natali užsikabino“, – anksčiau Thesun.co.uk yra sakęs merginai artimas šaltinis.

VIDEO: Natali Germanotta (Lady GaGas sister)
Scanpix nuotr./Lady GaGa
Lady Gaga

Pomėgis stebinti – nuo paauglystės

Pati Lady Gaga apdovanojimuose pasirodė su dar nematytu elektrinės žalsvai melsvos spalvos peruku. Atlikėja nepraleido progos surengti ir mažytį šou: buvusi apdovanota ji nusirengė suknelę ir liko tik permatomu juodu drabužiu, po kuriuo vilkėjo tik kelnaites.

Dainininkė renginio metu žurnalistams pasakojo, esą mada jai buvo itin svarbi kelyje į savęs atradimą, pasitikėjimą savimi ir artistiškumą. „Būdama paauglė taupiau pinigus vintažiniams prancūzų dizainerio Thierry Muglerio daiktams. Planavau apdarus penktadienio vakarėliui kaskart taip, lyg eičiau į „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Šis apdovanojimas man reiškia labai daug, bet noriu kad žinotumėte, kad taip pat daug jis reiškia ir kiekvienam jaunam amerikiečiui“, – atsiimdama Mados ikonos apdovanojimą sakė Lady Gaga.

Aplodismentai skambėjo ir Marcui Jacobsui

Pirmadienį vykusios ceremonijos metu taip pat buvo pagerbtas dizaineris Marcas Jacobsas, kuriam įteiktas Amerikos dizainerio Geoffrey Beene‘o vardo apdovanojimas už viso gyvenimo pasiekimus. „Šie pasiekimai gimė iš meilės, aistros, kūrybingumo... ir pragariškos daugybės juodo darbo. Tačiau tikiu, kad visi žinome, jog didžiausias apdovanojimas – pats kūrybos procesas“, – sakė 48-erių mados kūrėjas.

Mados renginyje netrūko ir kitų garsenybių – tarp svečių buvo garsūs modeliai Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio ir Chanel Iman, režisierė Sofia Coppola, mados pasaulio rykliai: amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, dizaineriai Diane von Furstenberg, Donna Karan ir Michaelas Korsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius