Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga viešėdama Amsterdame papildė savo tatuiruočių kolekciją

Prieš porą savaičių Lietuvoje įspūdingą garso ir šviesų šou surengusi Lady Gaga iškeliavo koncertuoti toliau. „Born this way ball“ aplankė ne vieną šalį, tačiau pasirodžiusi Danijoje ir prieš Vokietijoje vyksiantį pasirodymą dainininkė nusprendė trumpam aplankyti Amsterdamą, kuriame pasidarė tatuiruotę – inkarą.
Lady Gaga nauja tatuiruotė
Lady Gagos nauja tatuiruotė / Facebook.com nuotr.

Socialiniame tinkle monstrų mama tituluojama dainininkė su savo 29 milijonais Facebook.com gerbėjų pasidalino tatuiruotės ant kairės šonkaulių pusės nuotrauka. Po ja dainininkė parašė: „Ačiū Hankui ir „Amsterdamo tatuiruočių muziejui“ už mano naujają tatuiruotę. Mes jau jūsų ilgimės ir susitiksime „Born this way ball“.

Įsiamžinti su pasaulinio garso dainininkę nesibodėjo ir pats tatuiruočių meistras Henkas Schiffmacheris. Oficialiame „Amsterdamo tatuiruočių muziejaus“ (angl. – „Amsterdam Tattoo Museum“) socialinio tiklalapio Facebook.com sieną papuošė jo ir Lady Gagos nuotrauka.

Šiomis dienomis Lady Gaga koncertuoja Kelne, Vokietijoje. Tuomet vyks į Londoną, Mančesterį ir Dubliną ir tik rugsėjo 17 dieną vėl pasirodys Amsterdame.

Šalia intensyvių koncertinių gastrolių Lady Gaga įrašinėja ir savo naująjį albumą, kurio pavadinimą „ARTPOP“ taip pat išsitatuiravo rugpjūčio pabaigoje. Įdomu tai, kad atlikėja dainas šiam albumui įrašinėja nuoga, nes tiki, kad jos balsas apsinuoginus skamba geriau.

Laiko stoka nesiskundžianti penkių „Grammy“ statulėlių savininkė nusprendė pasirodyti ir kine. Pranešama, kad ji filmuosis naujausioje kultinio režisieriaus Roberto Rodriguezo juostos „Machete“ tęsinyje.

Facebook.com nuotr./Lady Gaga su tatuiruočių meistru Hanku Schiffmacheriu
Facebook.com nuotr./Lady Gaga su tatuiruočių meistru Hanku Schiffmacheriu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius