-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa virs mados guru

Išskirtiniu stiliaus ir mados suvokimu pasižyminti populiari atlikėja Lady GaGa taps žinoma amerikiečių žurnalo „V“ mados skilties straipsnių autore.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Šią žinią pirmadienį 25-ąjį gimtadienį atšventusi atlikėja pranešė asmeninėje „Twitter“ svetainėje. Lady GaGa savo gerbėjus – mažuosius monstrus – informavo, jog ketina nuo šių metų balandžio rašyti apie madą ir savąjį požiūrį į naujausias tendencijas.

Galimybė menininkams

Džiaugdamiesi susitarimu su Lady GaGa, žurnalo „V“ vadovai nutarė surengti geriausių dainininkės straipsnių iliustracijų konkursą. Tai puiki proga pasirodyti talentams iš bet kurios pasaulio vietelės.  Leidinio atstovų teigimu, dailininkai, menininkai ir dizaineriai, nesvarbu, piešia dažais, pieštukais, kuria koliažus ar naudoja kompiuterinę grafiką, kviečiami atsiųsti savo darbus-pasiūlymus.

„Teisingai, pati Motina Monstrė, Lady GaGa, o dabar yra ir „V“ straipsnių autorė! Pradedant nuo kito numerio GaGa savo plunksna prisidės prie mados pasaulio nušvietimo. Visi menininkai, kūrėjai ir mažieji monstrai kviečiami siųsti iliustracijas, kuriose – Lady GaGa, apsivilkusi dailiausiu, jūsų nuomone, kostiumu. Laimėtojo iliustracija bus išplatinta šalia atlikėjos teksto kitame „V“ numeryje, gegužės 12-ąją“, – rašoma žurnalo interneto tinklalapyje.

Visi norintys dalyvauti konkurse raginami siųsti savuosius piešinius el. paštu drawnthisway@vmagazine.com iki sekmadienio, balandžio 3-iosios, nakties. Laimėtojas bus išrinktas balandžio 4-ąją. Ir tai ne pokštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius