Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga žurnalo viršeliui pozavo su savo stilistu Brandonu Maxwellu

Žurnalas „The Hollywood Reporter“ naujausią savo numerį skyrė tiems, kurių veidų žmonės gatvėse neatpažįsta, tačiau jų darbą pastebi kiekvienas, sekantis žvaigždžių pasaulio kronikas. Jie – garsenybių stilistai ir įvaizdžio kūrėjai.
Lady Gaga ir jos stilistas Brandonas Maxwellas
Lady Gaga ir jos stilistas Brandonas Maxwellas / „The Hollywood Reporter“ viršelis/Karlo Lagerfeldo nuotr.
Temos: 2 Mada Lady Gaga

Šiame „The Hollywood Reporter“ numeryje žvaigždės pozuoja kartu su savo stilistais, o vienas tokių duetų – ekscentriškoji dainininkė Lady Gaga ir jos stilistas Brandonas Maxwellas – papuošė žurnalo viršelį. Juodu specialiai šiam žurnalui įamžino auksarankis dizaineris Karlas Lagerfeldas, neabejingas mados fotografijai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga

„The Hollywood Reporter“ pačia įtakingiausia stiliste Holivude titulavo Petrą Flannery, kurios ryškiausios klientės yra aktorės Emma Stone, Amy Adams ir Zoe Saldana bei dainininkė Gwen Stefani, nuolat giriamos mados kritikų.

Tarp geriausių stilistų minimos ir tokios pavardės kaip Leslie Fremar (rengia aktores Julianne Moore ir Reese Witherspoon), Karlos Welch ir Kemal Harris duetas (rengia aktorę Robin Wright seriale „Kortų namelis“), Kate Young (rengia aktorę Sienną Miller), Josephas Cassellas (rengia dainininkę Taylor Swift), Leith Clarke (rengia aktorę Keirą Knightley) ir kt.

Visą 25 įtakingiausių Holivudo stilistų sąrašą galite rasti ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius