Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukti liko nebedaug: pagaliau paskelbta vis atidėlioto „Draugų“ susitikimo data

„HBO Max“ pagaliau atskleidė ilgai laukto ir ne kartą atidėto serialo „Draugai“ žvaigždžių susitikimo datą. Ir tai įvyks labai greitai.
Serialo „Draugai“ aktoriai
Serialo „Draugai“ aktoriai / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Entertainment Weekly“, aktoriai Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Mattas LeBlancas, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris specialiai „Friends: The Reunion“ laidai su savo gerbėjais iš ekranų sveikinsis jau gegužės 27 d.

Oficiali epizodo pasirodymo data atskleidžiama ir paviešintame anonse. Jį pamatyti galite čia:

VIDEO: Friends: The Reunion | Official Teaser | HBO Max

Skelbiama, kad garsiajam šešetukui kompaniją palaikys ir daugiau žinomų asmenybių. Į svečių sąrašą įtraukti ir šie vardai: BTS, Lady Gaga, Justinas Bieberis, Davidas Beckhamas, Jamesas Cordenas, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kitas Harringtonas, Mindy Kaling, Tomas Selleckas, Reese Witherspoon bei kiti.

Beno Winstono režisuotas ir „Draugų“ kūrėjų Kevino Brighto, Martos Kauffman bei Davido Crane’o prodiusuotas beveik improvizuotas aktorių susitikimas buvo filmuojamas ten, kur dešimtmetį rinkdavosi minėtasis šešetukas – Burbanke esančios „Warner Bros.“ studijos 24-oje scenoje.

Vienas populiariausių visų laikų televizijos serialų „Draugai“ ekranuose pasirodė 1994-aisiais ir iki pat paskutinės serijos, ištransliuotos 2004 m., turėjo didžiulius reitingus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius