Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lea Michele pirmą kartą prakalbo apie mylimojo netektį: „Nėra geresnio žmogaus už Cory“

Aktorė Lea Michele duodama interviu „TV Week Australia“ pirmą kartą prabilo apie skaudžią mylimojo Cory Monteitho netektį.
Lea Michele su Cory Monteithu
Lea Michele su Cory Monteithu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lea Michele

Praėjusią vasarą Lea Michele neteko savo mylimojo, kuris mirė perdozavęs alkoholio ir narkotikų. Jiedu kartu buvo beveik dvejus metus, o abu išgarsinusiame seriale „Choras“ vaidino įsimylėjelius Rachel ir Finną.

„Aš asmeniškai praradau du žmones: Cory ir Finną, – sakė serialo „Choras“ žvaigždė. – Po jo mirties su kolegomis turėjome gražų atminimo vakarą, skirtą Cory, kuriame dalijomės prisiminimais apie jį. Tada ir nusprendėme, kad tokio reikėtų ir Finnui, tai atrodė tarsi terapija.“

Būtent tokia ir buvo naujausio „Choro“ sezono trečioji serija, kurioje buvo atsisveikinta su Finno personažu.

„Visi manęs klausia: „Ar sunku tai daryti? Ar sunku grįžti į darbą?“. Bet, tiesą sakant, darbe nėra sunkiau negu realiame gyvenime. Taigi geriau būti visiems kartu, tarsi šeimai, ir paremti vieniems kitus šiuo sunkiu metu“, – sakė 27-erių aktorė.

Išgyvenusi didžiulį skausmą dabar Lea Michele stengiasi nebeliūdėti ir dėkoti likimui, jog turėjo galimybę ne tik pažinoti, bet ir būti mylimai Cory Monteitho.

„Kiekvieną dieną prabundu jausdamasi, tarsi būčiau užkerėta ar kažkas panašaus. Esu pakankamai laiminga, kad turėjau jį savo gyvenime, – kalbėjo Lea Michele. – Nėra geresnio žmogaus už Cory, taigi atsižvelgiant į tai, kiek laiko su juo praleidau, laikau savo labai laiminga mergina.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius