-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 06 26 /15:40

Legendinės grupės „Spice Girls“ narės kartu pasirodė miuziklo „Viva Forever!“ pristatyme

Po daugybės pykčių ir ilgų derybų grupės „Spice Girls“ merginos antradienį kartu pasirodė spaudos konferencijoje, kurios metu buvo paskelbta apie naująjį miuziklą „Viva Forever!“. Renginyje dalyvavo ne tik buvusios dainininkės, kurių dainos bus naudojamos miuzikle, bet ir jo prodiuserė Judy Craymer bei scenarijaus autorė Jennifer Saunders. Miuziklas Londono „Piccadilly“ teatre debiutuos prieš Kalėdas, gruodžio 11 dieną.
Grupė „Spice Girls“
Grupė „Spice Girls“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad itin nesutariančios Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton, Mel C ir Geri Halliwell buvo priverstos užslopinti pyktį ir šypsotis, rašo Dailymail.co.uk. Nors prieš daugelį metu merginos dainavo, kad draugystė niekada nesibaigia, tačiau artėjant 40-tiesiems jų gimtadieniams, aistros ir pykčiai nerimsta.

Miuziklas buvo pristatytas toje pačioje vietoje, Londono „St Pancras“ viešbutyje, kur pirmą kartą 1996 metais buvo nufilmuotas jų dainos „Wannabe“ vaizdo klipas.

Victoria, kurios finansinė padėtis po grupės išsirimo pagerėjo labiausiai, į Londoną atskrido tiesiai iš Los Andželo.

Victoria (38) pristatyme pasirodė vilkėdama militaristinio stiliaus drabužius, nelabai atitikdama savo slapyvardį „Posh“. Kol kitos grupės merginos žaismingai šypsojosi, V.Beckham nustatė jai būdingą akmeninę veido išraišką.

Mel B (37) miuziklo spaudos konferencijoje vilkėjo pilkos spalvos suknelę bei avėjo Christiano Louboutino raudonpadžius. Moteris į Londoną per Los Andželą atskrido iš savo naujų namų Australijoje.

Geri (39) ir Emma (36) pasirinko mergaitiškus stilius – vilkėjo trumpas sukneles, batus-žudikus. Mel C (38), rodos, atsikratė sportinio stiliaus ir antradienį Londone pasirodė ilgą baltą suknelę.

Buvęs grupės vadybininkas Simonas Fulleris įkalbėjo buvusias „Spice Girls“ nares kartu pasirodyti spaudos konferencijoje ir miuziklo atidarymo vakarą. Tačiau tik tiek. Jos nedavė bendrų interviu laidai, kuri seka jų karjeros ir gyvenimo vingius nuo pat grupės susikūrimo pradžios. Be abejonės, garsios moterys net neketino kartu atlikti nei vienos dainos. Priešingai, Mel C ir Mel B savo „Twitter“ paskyrose netgi išreiškė nepasitenkinimą, kad nedalyvavo deimantiniame karalienės Elizabeth II valdymo jubiliejaus koncerte.

Mel C teigė: „Truputį liūdna, kad nesu Bakingamo rūmuose“, o Mel B rašė: „Man taip liūdna, kad „Spice Girls“ nebuvo dalis karalienės jubiliejinio koncerto, aš taip norėjau, stebėjau viską per TV, buvo nuostabu!“

Scanpix nuotr./Spice Girls (2007 m.)
„Scanpix“ nuotr./„Spice Girls“ (2007 m.)

Tačiau merginos ne be reikalo reiškė nusivylimą, mat koncerto organizatoriai kreipėsi į grupę, kviesdami ją pasirodyti. Mel B, Mel C, Geri ir Emma buvo laisvos, tačiau Victoria vienam laikraščiui pareiškė, kad yra pernelyg užsiėmusi. Vien dėl jos atsisakymo kitos grupės merginos neteko galimybės pasirodyti šventiniame koncerte.

Paskutinius dvejus metus Mel B stengėsi atkurti grupę, tačiau Victoria kategoriškai pareiškė, kad niekada nesiekė tapti atlikėja ir kad dabar visas jos dėmesys – dizainerės karjerai.

Naujasis miuziklas, dėl kurio susibūrė garsios moterys, yra apie jauną moterį Vivą, kuri pasirodo talentų realybės šou. Į grupę ji suburia dar keturias merginas, su kuriomis mėgaujasi pasauline šlove. Tačiau viso to kaina – sugriuvusi draugystė. Teigiama, kad tai nėra istorija apie „Spice Girls“ nares, tačiau neslepiama, kad jų karjerą ir gyvenimai įkvėpė miuziklą. 

„Viva Forever!” bus naudojamos dainos „Wannabe“, „Who Do You Think You Are?“ ir „Mama“. S.Fulleriui mintis apie šį miuziklą kilo dar 2009 metais, tačiau derybos užsitęsė. Pasirodo, Mel C ir Mel B ginčijasi dėl visko, tačiau miuziklo atstovas spaudai teigia, kad nebuvo jokių ginčų. Visgi spėjama, kad jie kilo dėl skirtingo grupės narių įtraukimo į šou. 

Kyla natūralus klausimas, kam tuomet reikėjo vėl suburti grupę, jei jos narės taip nesutaria. Atsakymas paprastas – pinigai. „Jos tik sėdės nuošalyje ir skaičiuos pinigus“, – teigia šaltinis.

Buvęs grupės vadybininkas S.Fulleris tikisi, kad miuziklas uždirbs daugiau nei po 10 mln. svarų sterlingų (43 mln. litų) kiekvienai iš jų.

Scanpix nuotr./Spice Girls (2007 m.)
„Scanpix“ nuotr./„Spice Girls“ (2007 m.)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius