Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinio aštuonetuko motina prisipažino nekenčianti savo vaikų ir pagalvojanti apie savižudybę

Aštuonetuką 2009 metų sausį pagimdžiusi amerikietė Nadya Suleman prisipažino nekenčianti savo vaikų. Apie tai ji papasakojo JAV leidžiamam žurnalui „InTouch Weekly“.
Nadya Suleman su viena iš keturiolikos savo atžalų
Nadya Suleman su viena iš keturiolikos savo atžalų. / „Mavrixonline.com“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš nekenčiu savo vaikų“, – pareiškė N.Suleman, pridurdama, kad jie jai sukelia pasišlykštėjimą. Šešis vyresnius vaikus, gimusius prieš garsųjį aštuonetuką, amerikietė pavadino gyvuliais. Pasak jos, jai trūksta laiko jų auklėjimui ir kontrolei.

N.Suleman taip pat prisipažino, kad dėl nuolatinės įtampos rūpinantis keturiolika atžalų jai galvoje pradėjo suktis mintys apie savižudybę. Daugiavaikė vieniša motina sakė kartais užsidaranti vonioje ir verkianti. N.Suleman pridūrė, kad vis dėlto myli savo vaikus, tačiau apgailestauja, kad pagimdė kiekvieną iš jų.

Be to, 35 metų amerikietė pasiskundė dėl finansinių nepriteklių. 2010 metų gegužę N.Suleman dėl šios priežasties, norėdama nors šiek tiek užsidirbti, dalyvavo PETA organizuotoje reklamos kampanijoje, skirtoje naminių gyvūnų sterilizacijos skatinimui.

Visus 14 vaikų N.Suleman pagimdė po dirbtinio apvaisinimo. Vėliau Kalifornijos klinikai, kurioje gimdė N.Suleman, buvo skirtos dvi baudos, kurių bendra suma viršija 400 tūkst. JAV dolerių. Baudos skirtos už tai, kad ligoninės administracija nesugebėjo išsaugoti pacientės konfidencialumo.

2011 metų birželį reproduktologas Michaelas Kamrava neteko licencijos už tai, kad nepaisė nurodymų ir į N.Suleman gimdą įvedė net dvylika embrionų. Tokį sprendimą priėmė Kalifornijos valstijos Medicinos taryba, praneša lenta.ru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius