Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinio „Džeimso Bondo“ aktoriaus sūnus – modelio karjeros laiptais kylanti tėčio kopija

Ne visų garsių aktorių vaikai seka tėvų pėdomis. Legendinės Holivudo žvaigždės Pierce’o Brosnano sūnus Parisas Brosnanas – puikus to pavyzdys. Būdamas vos 18-kos, jis jau spėjo sužavėti mados pasaulį ir susikūrė neblogą karjerą. Vos prieš porą metų modeliu dirbti pradėjęs vaikinas jau pozavo korėjietiško „GQ“ žurnalo viršeliui bei demonstravo „Dolce & Gabanna“ bei „Balmain“ drabužius.
Aktorius Pierce'as Brosnanas su sūnumi Parisu Brosnanu
Aktorius Pierce'as Brosnanas su sūnumi Parisu Brosnanu / Vida Press nuotr.

Nors P.Brosnanas eina visai kitu keliu nei jo garsus tėvas, pastarasis ir mama Keely vis tiek yra didžiausi jo įkvėpimo šaltiniai.

„Abu mano tėvai dirba pramogų industrijoje ir jie taip pat yra aistringi aplinkosaugininkai“, – sakė meilę gamtai iš savo mamos – žinomos aplinkosaugos ekspertės – paveldėjęs vaikinas. Tai jis įrodo ne tik kalbomis, bet ir darbais. Kaliforniją nusiaubus miškų gaisrams, jaunuolis prisidėjo prie žmonių komandos, atsodinusios nuniokotus žemės plotus, rašė „The Sun“.

Vaikinui aktualios ne tik aplinkosaugos, bet ir socialinės problemos. Lankydamasis Šri Lankoje su sukūrė filmą, kuriuo siekia atkreipti dėmesį į šioje šalyje badaujančius vaikus ir tai, kaip jiems padeda Jungtinių Tautų Pasaulinė maisto programa.

Svarbiu pavyzdžiu gyvenime Parisas laiko ir vyresnįjį brolį Dylaną (22). Jis – grupės „Raspberry Blonde“ narys.

„Dylanas yra šauniausias mano pažįstamas vaikinas. Jis talentingas muzikantas, taip pat nuostabus filmų kūrėjas, įkvepiantis mane būti geriausiu savimi ir gyventi geriausiai, kaip moku“, – tęsė P.Brosnanas.

Didelio užsienio žiniasklaidos dėmesio garsaus aktoriaus sūnus sulaukė jam su tėčiu pasirodžius Londono mados savaitės renginyje „Fashion For Relief“. Daugelis pastebėjo, kad jaunasis Brosnanas – vyresniojo kopija.

„Tai labai jaudina! – apie savo kaip modelio karjerą „Hollywood Life“ kalbėjo jaunuolis. – Esu dėkingas už šią kūrybišką platformą ir galimybę būti įkvepiančių dizainerių ir kūrėjų apsuptyje.“

Vida Press nuotr./Aktorius Pierce'as Brosnanas su sūnumi Parisu Brosnanu
Vida Press nuotr./Aktorius Pierce'as Brosnanas su sūnumi Parisu Brosnanu
View this post on Instagram

Bow tie circa 82

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Pierce’as savo atžala, žinoma, didžiuojasi ir palaiko. Vasaros pradžioje jis pasidalijo nuotrauka iš sūnaus mokyklos baigimo ceremonijos.

„Parisas Beckettas… Abiturientas ir juo labai besididžiuojantis tėtis“, – po fotografija rašė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius