Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis Toto Cutugno Vilniuje: jausmingos dainos ir flirtas su gerbėjomis

Italų estrados legendos Toto Cutugno pasirodymas Vilniaus „Pramogų arenoje“ ketvirtadienio vakarą vainikavo keturių jo koncertų turą Lietuvoje.
Į Toto Cutugno koncertą Vilniuje atėjusioms moterims dėmesio netrūko.
Į Toto Cutugno koncertą Vilniuje atėjusioms moterims dėmesio netrūko. / BFL/ Tomo Lukšio nuotr.

Kaip ir buvo galima tikėtis, žavusis seksualaus balso savininkas savo koncertuose Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kaune gausiai žėręs komplimentus atėjusioms moterims, gražių žodžių joms negailėjo ir Vilniuje.

Net ir sulaukęs 68-erių Toto Cutugno nepametė rakto į gerbėjų širdis – su publika jis bendravo ir dainomis, ir kalbomis, ir akimis, neleisdamas nė akimirką suabejoti jo nuoširdumu. Nepamiršo T.Cutugno ir to, ką puikiai mokėjo kone nuo pirmųjų savo koncertų – galantiško flirto.

BFL/ Tomo Lukaio nuotr./Toto Cutugno apdovanojo gerbėją bučiniais
Toto Cutugno apdovanojo gerbėją bučiniais

Malonaus dėmesio sulaukė moterys, sveikinusios atlikėją gėlėmis. T.Cutugno vienos gerbėjos pasiteiravo, ar tiesa, kad Lietuvoje įprasta pasisveikinti trimis bučiniais. Ilgai nedelsdamas italų dainininkas pabučiavo moteriai į vieną skruostą, o po to į kitą. Tuomet akimirką stojo tyla, o trumpa dvejonė, kur skries trečiasis bučinys, netrukus išsisklaidė. Publikai laukiant, kol T.Cutugno pabučiuos moterį į lūpas, šis elegantiškai pakštelėjo jai... į kaktą.

Vienas garsiausių Italijos dainininkų, dainų autorių ir kompozitorių pilnutėlei arenai atliko žinomiausias ir gerbėjų mintinai išmoktas dainas: „L`Italiano“, „Solo Noi“, „Soli“, „Donna“, „Innamorati“, „Insieme“ ir kitas. T.Cutugno apšildė atlikėjas Mino, o koncerto metu atlikėjui akomponavo ir simfoninis orkestras.

Su muzika nuo mažumės

T.Cutugno, kurio tikrasis vardas Salvatore Cutugno, gimė Šiaurės Toskanoje, Italijoje. Pasirinkti muzikanto kelią Salvatore paskatino trimitu grojęs jo tėvas. Būdamas 13-os metų jaunasis Cutugno užėmė trečią vietą regioniniame akordeonistų konkurse, vėliau subūrė grupę ir kūrė jai dainas.

1976-aisiais Toto pirmą kartą dalyvavo garsiajame San Remo muzikos festivalyje, kur užėmė trečią vietą. San Remo nugalėtoju jis tapo 1980 metais su daina „Solo Noi“. 1990 metais su daina „Insieme: 1992“ T.Cutugno nugalėjo „Eurovizijoje“.

BFL/ Tomo Lukaio nuotr./Toto Cutugno
BFL/ Tomo Lukšio nuotr./Toto Cutugno

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius