Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lemtingą rugsėjo 11-ąją pamesta vestuvių nuotrauka į savininko rankas grįžo po 13 metų

Apiplyšusi ir apšiurusi vestuvių fotografija, kuri pragaištingą 2001-ųjų rugsėjo 11-ąją buvo pamesta Manhatane, netoli Pasaulio prekybos centro, po 13 metų grįžo į šeimininko rankas, rašo People.com. Tam pasitarnavo socialiniai tinklai.
Fredo Mahe nuotrauka, kurią Elizabeth Stringer Keefe saugojo 13 metų
Fredo Mahe nuotrauka, kurią Elizabeth Stringer Keefe saugojo 13 metų

Pastaruosius 13 metų amerikietė Elizabeth Stringer Keefe kartojo tą patį rugsėjo 11-osios ritualą: iš savo mėgstamos Ernesto Hemingway knygos ištraukdavo seną svetimų žmonių vestuvių nuotrauką, nuskenuodavo ją ir pasidalindavo internete tikėdamasi, kad kas nors atpažins joje matomą vaikiną ir pasakys, kam grąžinti fotografiją. 

Kasmet visa ši iniciatyva nueidavo perniek, tačiau praėjusią savaitę nutiko tai, ko nesitikėjo nė pati E.S.Keefe: internete šią nuotrauką pamatė jos savininkas Fredas Mahe. 

„Tą rugsėjo 11-ąją aš pamačiau pačią baisiausią žmonių pusę. Bet šią rugsėjo 12-ąją – pačią gražiausią“, – šiuo metu Kolorado valstijoje gyvenantis F.Mahe sakė ABC žinioms. Jis negalėjo patikėti, kad kažkas svetimo žmogaus nuotrauką saugojo net 13 metų.

F.Mahe dirbo viename iš bokštų dvynių, jo ofisas buvo įkurtas 77-ajame aukšte. Siena prie vyro darbo stalo ir buvo papuošta šia vestuvine fotografija. Lemtingą dieną F.Mahe neatėjo į darbą. 

Vyras pasakojo, kad nuotrauka daryta Asmene, Kolorado valstijoje, jo draugų Christine ir Cristiano Loredo vestuvių metu. Šventė vyko likus vos keliems mėnesiams iki teroristų atakos Niujorke. 

Pati E.S.Keefe pasakojo nuotrauką gavusi iš ją radusios draugės. Kadangi šioji skubėjo išsikraustyti, tiesiog atidavė fotografiją. 

Nors šia nuotrauka E.S.Keefe internete pasidalindavo kasmet, ypatingo susidomėjimo ji sulaukė tik šįmet: daugiau nei 40 tūkst. žmonių pasekė E.S.Keefe pavyzdžiu ir pasidalijo ja socialiniuose tinkluose. Ją netrukus pastebėjo F.Mahe, kuris su moterimi susisiekė per „Twitter“ ir „Linkedin“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius