Leonardas DiCaprio muzikos festivalyje nuo paparacų maskavosi kaip slaptasis agentas

Savaitgalį vykusiame muzikos festivalyje „Coachella“ pasirodė gausus būrys žinomų žmonių. Vienas tokių buvo ir aktorius Leonardas DiCaprio (44 m.), tačiau leisdamas laiką su drauge, modeliu Camila Morrone (21 m.) jis stengėsi pasislėpti ne tik nuo gerbėjų, bet ir nuo fotografų.
Leonardas Dicaprio ir Camila Morrone „Coachella“ festivalyje
Leonardas Dicaprio ir Camila Morrone „Coachella“ festivalyje / Vida Press nuotr.

Pora pirmą kartą buvo nufotografuota 2017-ų metų gruodį, tačiau panašu, kad santykius jie palaiko iki šiol. Aktorius savo draugystes dažniausiai labai slepia, todėl poros pasirodymas festivalyje gali reikšti, kad santykiai daug rimtesni, nei visi mano. L.DiCaprio ir C.Morrone fotografai užfiksavo leidžiant laiką su draugais.

Aktorius dėvėjo pilką džemperį su gobtuvu ir tamsius akinius taip bandydamas įsimaišyti į šimtatūkstantinę minią. L.DiCaprio mergina, kurios mama Lucila Solá susitikinėja su garsiu aktoriumi Alfredu Pacino, irgi stengėsi likti neatpažinta, todėl dėvėjo kepurę ir, kaip ir jos draugas, tamsius akinius.

„Titaniko“ žvaigždė nuo savo išgarsėjimo susitikinėjo su daug garsių moterų, kurių didžioji dalis buvo modeliai. 2000-aisiais jis pradėjo draugystę, kuri tęsėsi net penkerius metus, su Brazilijos modeliu Gisele Bündchen. Nuo 2005-ųjų šešerius metus aktorius draugavo su modeliu Bar Refaeli, kilusia iš Izraelio. Prieš pradedant draugystę su Camila Morrone, L.DiCaprio dar susitikinėjo su Danijos modeliu Nina Agdal. Dabartinė aktoriaus mergina kilusi iš Argentinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius