-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Liamas Neesonas filme „Bėgte visą naktį“ kovos su jo sūnų medžiojančiais galvažudžiais

Veiksmo filmuose it žuvis vandenyje besijaučiantis Liamas Neesonas sugrįžta į Lietuvos kino teatrus pavojingas ir ginkluotas. Naujajame trileryje „Bėgte visą naktį“ (angl. „Run All Night “) į kampą užspeistas aktoriaus personažas mėgins ne tik išsaugoti sūnaus gyvybę, bet ir sulaukti aušros pats.
Liamas Neesonas ir Joelis Kinnamanas filme „Bėgte visą naktį“
Liamas Neesonas ir Joelis Kinnamanas filme „Bėgte visą naktį“ / „ACME Film“ nuotr.

„Bėgte visą naktį“ – tai jau trečiasis bendras 62-ejų Liamo Neesono ir režisieriaus Jaume'o Collet-Serra projektas. Anksčiau jie kartu dirbo prie juostų „Nežinomas“ ir „Non-stop“. Naujasis trileris kiek primena pažįstamą braižą, tačiau istorija žiūrovų laukia kitokia. „Pagrobimo“ trilogijoje buvusį operatyvininką įkūnijęs Liamas Neesonas šįsyk tapo eksblogiuku. Jo personažas Džimis – buvęs samdomas žudikas, pagarsėjęs šiurpą keliančia Duobkasio pravarde. Tiesa, pastaruoju metu vyro reikalai klostosi ne itin puikiai – vis atsiveja praeities nuodėmės ir ramybėje nepalieka dešimtmečius Džimį persekiojantis policijos detektyvas. Todėl buvęs žinomas žudikas kur kas įnirtingiau tuština viskio stiklus nei lieja aukų kraują.

Galutinai jo reikalai pašlija tuomet, kai jo sūnus Maiklas (akt. Joelis Kinnamanas), su kuriuo Džimis ilgai nepalaikė ryšio, tampa nusikaltėlių taikiniu. Tėvui tenka rinktis – išgelbėti jo biologinį vaiką ar išsaugoti padėtį kriminaliniame pasaulyje, ilgai atstojusiame jam šeimą. Liamo Neesono herojus gelbėdamas sūnų atima gyvybę kitam jaunam vyrui, kuris yra ilgamečio samdomo žudiko draugo ir mafijos boso Šono (akt. Edas Harrisas) atžala. Džimis pats paskambina pranešti apie įvykusią tragediją. Žinoma, žiaurumu garsėjantis vadeiva pasiunta ir apie jokią draugystę nebegali būti nė kalbos.

„Aš surasiu jį bet kokia kaina. Kai su juo bus baigta – o taip ir bus – tuomet aš leisiu tau numirti“, – ramiu tonu grasina jis.

Džimis suvokia, kad dabar jiedu su sūnumi turi sujungti jėgas prieš juos medžiojantį miestą. Stengdamiesi apsaugoti Maiklo šeimą ir save pačius du vyrai leidžiasi į pavojingiausią žaidimą su mirtimi. Aidint šūviams gaudynės truks tik vieną naktį, kuri parodys, ar galima pagaliau išsivaduoti iš nuolatinio bėgimo ir grąžinti senąsias skolas, o gal kelio atgal nebėra.

Liamo Neesono herojus ir jo sūnus prieš banditus ir policininkus veiksmo filme „Bėgte visą naktį“ atsilaikyti mėgins jau nuo kovo 13 dienos.

VIDEO: Filmo „Bėgte visą naktį“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius