Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvaitė Rasa Kulytė iš Silvio Berlusconi gavo beveik 800 tūkst. litų negrąžintiną paskolą

Lietuvos gražuolė 25-erių metų Rasa Kulytė, kilusi iš Palangos, ir vėl minima Silvio Berlusconi skandalų kontekste.
Rasa Kulytė
Rasa Kulytė / „Youtube“ kadras

Daugiau informacijos italų kalba: S.Berlusconi pervedė 17 mln. eurų mergaitėms

„La Repubblica“ straipsnį rasite čia.

Keletą mėnesių Italijos premjero Silvio Berlusconi rinkimų kampanijos komandoje dirbusi mergina neįsivaizdavo, kad ši pažintis ją taip išgarsins. Nors italų spauda tik iškėlė versiją, kad gražuolė darbą populiarioje televizijos laidoje galėjo gauti užtarta garsiojo politiko, Lietuvoje R.Kulytė kaip mat buvo pavadinta S.Berlusconi „haremo“ favorite.

Ir nors keliuose Lietuvoje publikuotuose interviu šviesiaplaukė palangiškė teigė iš S.Berlusconi sulaukusi tik komplimentų ir neturėjusi jokių intymių santykių, paaiškėjo ir naujų detalių.

Florencijos prokurorai paviešino informaciją, kad Italijos ekspremjeras savo „draugėms“ pervesdavo dideles pinigų sumas. R.Kulytei teko beveik 800 tūkst. dydžio negrąžintina paskola, praneša LNK. Ši prokurorų paviešinta informacija verčia atsargiau vertinti Italijos ekspremjero jaunųjų draugių žodžius apie nekaltą draugystę, apsiribojančią tik komplimentais.

Paskelbta, kad S.Berlusconi savo „draugėms“ išleido daugiau nei 49 mln. litų.

Metų senumo skandalas

Skandalas dėl neva artimo R.Kulytės ir Italijos premjero S.Berlusconi ryšio kilo žiemą. Italijos spauda jį eskalavo trumpai: apsiribojo keletu spėlionių ir tiek, tačiau Lietuvos žiniasklaida

TV3 nuotr./Rasa Kulytė
TV3 nuotr./Rasa Kulytė

šią istoriją taršė iš visų pusių. Rasa buvo vadinama Berlusconi favorite, numylėtine, slaptų politiko orgijų dalyve... Bulvarinių televizijos laidų žurnalistai nė nebandė ieškoti Romoje gyvenančios lietuvės ir iškart užsipuolė jos šeimą: su kameromis tykojo prie tėvų namų Palangoje, brovėsi į mamos, dirbančios mokytoja, klasę. „Žurnalistas spardė klasės duris ir rėkė: „Ar jums ne gėda turėti tokią dukterį? Kaip jūs galite dirbti mokytoja ir mokyti vaikus? – su šiurpu prisimena Rasa. – Kaip galima šitaip elgtis neišsiaiškinus tiesos?..“ O tiesa paprasta – lietuvaitė tiesiog tapo mažu sraigteliu didelėse politinėse batalijose. Ji iš tiesų pažįsta Italijos premjerą, per praėjusius rinkimus dirbo jo štabe, kartu su savo vaikinu Stefano dalyvavo keliose Berlusconi surengtose iškilmingose vakarienėse. Graži blondinė kažkam nepraslydo pro akis: keletas skambių antraščių, ir jau – skandalas.

GALERIJA: S.Berlusconi moterys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius