Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan ir Samantha Ronson oficialiai išsiskyrė

Garsių merginų aktorės Lindsay Lohan ir 31 metų diskžokėjos Samanthos Ronson pora, regis, oficialiai iširo. Tą žurnalistams patvirtino 22-ejų L.Lohan.
Lindsay su drauge Samantha praėjusių metų rugsėjį.
Lindsay su Samantha praėjusių metų rugsėjį / „Scanpix“ nuotr.

Taip pat „UsWeekly“ pranešė, kad Ronsonų šeima labai susirūpinusi dėl merginų skyrybų ir net kreipėsi į teismą su prašymu, kurį patvirtinus L.Lohan būtų izoliuota nuo Samanthos.

Pirmadienį S.Ronson pakeitė visas savo namų durų spynas. Greičiausiai tokių priemonių ji ėmėsi baimindamasi agresyvios mylimosios. Prieš tris savaites L.Lohan ir S.Ronson taip susipešė, kad net dužo vienas Samanthos namo langas.

Tiesa, L.Lohan turi ko pykti. Praėjusį penktadienį jai buvo uždrausta dalyvauti Ronsonų šeimos vakarėlyje, surengtame Samanthos sesers, drabužių dizainerės Charlottos Ronson garbei. „Lindsay žinojo, kad ten nėra pageidaujama, bet vis tiek atėjo. Nežinia kodėl. Ji liko nieko nepešusi, o Samantha atrodė puikios nuotaikos“, – sakė vakarėlyje buvęs šaltinis.

„E!“ televizijai L.Lohan patvirtino išsiskyrusi su diskžokėja. „Nutarėme padaryti trumpą pertrauką, kad galėčiau susikoncentruoti į savo karjerą ir skirti laiko sau“, – aiškino aktorė ir dainininkė. Audringu būdu garsėjanti mergina dar savaitgalį neigė skyrybas, nors socialiniuose tinkluose buvo pasirodę pranešimų, kad S.Ronson jai neištikima. Pastaroji netrukus svetainėje  MySpace.com savo santykių būseną pakeitė į „vieniša“.

L.Lohan prieš kurį laiką gydėsi reabilitacijos klinikoje, mergina buvo priklausoma nuo alkoholio ir narkotikų. Įtariama, kad priklausomybė galėjo turėti įtakos jos aršiam būdui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius