-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lindsay Lohan reabilitacijos klinikoje susirado naują vaikiną

Iš reabilitacijos klinikos aktorė Lindsay Lohan išėjo labai laiminga – ne tik todėl, kad yra pasiryžusi pradėti naują gyvenimą, bet ir dėl to, kad klinikoje įsimylėjo.
Lindsay Lohan filmo „Pats baisiausias filmas 5“ premjeroje
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

„Radar Online“ praneša, kad 27-erių Lindsay Lohan susitikinėja su ketveriais metais jaunesniu vaikinu, kuris kartu su ja gydėsi reabilitacijos klinikoje.

Tapatybės nenorintis atskleisti vaikinas, taip pat gydęsis toje pačioje klinikoje, „Radar Online“ tvirtino, kad Lindsay Lohan vos atvažiavusi užmezgė santykius su jo kambario draugu.

„Prieš atvažiuojant Lindsay aš buvau to vaikino, su kuriuo ji susitikinėja, kambariokas. Pirmą ar antrą dieną po to, kai ji atvažiavo, jie pasibučiavo, ir nuo tada viskas prasidėjo“, – pasakojo „Radar Online“ šaltinis.

Tarp pacientų užsimezgęs romanas greitai buvo nutrauktas – Lindsay Lohan vaikinas buvo išsiųstas gydytis į kitą kliniką, kurioje gydomi vien vyrai.

„Visi klinikoje žinojo, kad jie susitikinėja. Tai buvo pakankamai akivaizdu. Bet galiausiai tas vyrukas buvo išspirtas iš klinikos dėl Lindsay. Kitiems pacientams būdavo nemalonu matyti juodu kartu, jie buvo įsitikinę, kad negalima draugauti tokioje vietoje, kur kiti žmonės bando pasveikti“, – kalbėjo su Lindsay Lohan gydęsis vaikinas.

„Radar Online“ šaltinis tvirtina, kad Lindsay Lohan ir jos vaikino romanas jam išvažiavus nenutrūko – jie iki šiol susitikinėja.

Lindsay Lohan po trijų mėnesių gydymo kurso iš Malibu esančios „Cliffside“ reabilitacijos klinikos išėjo praėjusią savaitę. Į kliniką aktorę pasiuntė teismas už tai, kad praėjusią vasarą ji sukėlė eismo įvykį. Jai taip pat buvo paskirta 30 dienų viešųjų darbų ir 18 mėnesių psichologinės terapijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius