Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liūtas“ – pirmas filmas, kurį jaunoji jo žvaigždė Sunny Pawaras išvydo kino teatre

Drama „Liūtas“ kino apdovanojimų sezono metu susilaukia daug dėmesio - Holivudo žvaigždė Devas Patelis šių metų BAFTA apdovanojimuose jau spėjo atsiimti geriausio antrojo plano aktoriaus apdovanojimą. Tai ne pirmas šio aktoriaus apdovanojimas ar nominacija, tačiau tikroji filmo žvaigždė – penkerių metų Sunny Pawaras – patirtimi kino industrijoje pasigirti negali.
Sunny Pawaras filme „Liūtas“
Sunny Pawaras filme „Liūtas“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Kinas Holivudas

Sunny Pawaras, kuris atlieka pagrindinį jaunojo Saroo vaidmenį, savo gyvenime niekada ankščiau nebuvo matęs filmo kino teatre. „Liūto“ pasaulinės premjeros metu Niujorke Sunny Pawaras, jam už nugaros sėdint buvusiam JAV prezidentui Billui Clintonui, didžiajame kino teatro ekrane išvydo savo pirmąjį filmą ir save jame.

Pagal tikrą istoriją sukurtas sukrečiantis, unikalus ir neįtikėtinas pasakojimas apie indų berniuką, kuris ieškojo savo namų, jaunajai kino žvaigždei paliko didžiulį įspūdį. Sunny buvo pasirinktas iš dviejų tūkstančių vaikų, kurie dalyvavo atrankoje į naująjį režisieriaus Gartho Daviso filmą, nors ir visiškai neturėjo patirties. Tai tik įrodo, kad penkiametis yra gimęs tapti aktoriumi.

Sėkminga atranka į šią kino juostą jaunajam aktoriui taip pat padovanojo pirmąją kelionę į užsienį, t. y. Australiją, kurioje vyko dalis filmavimo, vėliau į JAV, kur spėjo aplankyti visų vaikų svajonę – Disneilendą.

Sunny Pawaras, kalbėdamas apie pažintį su „Oskaro“ laureate Nicole Kidman, prasitarė, kad Holivudo žvaigždę mokė Hindi kalbos ir net spėjo kartu sužaisti kriketą.

Tikrą gyvenimo istoriją pasakojanti drama „Liūtas“ yra nominuota šešiems „Oskarams“. „Oskarai“ bus išdalyti iškilmingoje ceremonijoje vasario 26-ąją Holivude, o Lietuvos kino teatruose filmas pasirodys nuo kovo 3 d.

VIDEO: Lion Official Trailer 1 (2016) - Dev Patel Movie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius