Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liz Hurley sūnui neleidžia žiūrėti filmų su jos buvusiuoju Hugh Grantu

Britų modelis ir aktorė Liz Hurley savo sūnui neleidžia žiūrėti filmų, kuriuose vaidina jos ilgametis mylimasis Hugh Grantas, nes jų kalba nepadori.
Liz Hurley ir su sūnumi Demianu
Liz Hurley ir su sūnumi Demianu / „Scanpix“ nuotr.

44-erių L.Hurley tikino, kad jos 7-erių sūnus Damianas dievina filmus, kuriuose vaidina ji pati. Ypač legendinį „Ostiną Pauersą“, kuris, beje, laikomas nepritaikytu vaikiškai auditorijai.

Aktorė sakė pati mielai būtų nežiūrėjusi filmų, kuriuose vaidina, bet sūnus – jos gerbėjas ir net gali pacituoti beveik kiekvieną jos filmuose pasakytą žodį. Kita jo mėgstama kino juosta „Šėtoniškas sandėris“ (angl. „Bedazzled“) taip pat nėra skirta mažamečiams.

Tačiau buvusio mylimojo H.Granto atžvilgiu garsi aktorė yra kur kas griežtesnė. Damianui, kuris yra Holivudo aktoriaus krikštasūnis, negalima žiūrėti filmų su žaviuoju aktoriumi. „Daug kartų mėginome rasti kokį filmą, kuriame vaidino dėdė Hugh ir Damianas galėtų pažiūrėti, bet jie prikimšti keiksmažodžių. Neradome nė vieno be jų“, – apgailestavo L.Hurley. Anot jos, sūnus negali žiūrėti tokių filmų kaip „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės“ (angl. „Four Weddings And A Funeral“) ar „Gyvenimas pagal jį“ (angl. „About A Boy“).

„Scanpix“ nuotr./Hughas Grantas
H.Grantas

L.Hurley puikiai sutaria su H.Grantu, nors išsiskyrė prieš dešimtmetį. Pora kartu buvo 13 metų. H.Grantas net yra vykęs atostogauti į Seišelius su buvusia mylimąja, jos dabartiniu vyru indų verslininku Arunu Nayaru ir aktorės sūnumi Damianu.

Beje, L.Hurley sūnus yra tikras laimės kūdikis, nes, be H.Granto, turi dar keletą labai lepinančių krikštatėvių. Tarp jų – ir Eltonas Johnas su partneriu Davidu Furnishu.

Įdomu, kad H.Grantas neseniai prisipažino mėgstantis pasikonsultuoti su bičiule L.Hurley grožio, odos priežiūros ir kitais panašiais klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius