Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lohan aistringai grįžta prie vyrų

Lindsay Lohan grįžo prie vyriškosios lyties atstovų ir praėjusį šeštadienį paliko Las Vegaso vakarėlį su nežinomu vyriškiu.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Siaurikės Moteris

Jaunoji aktorė, kuri neseniai buvo palikta didžėjės Samanthos Ronson po metus trukusio jų romano, buvo pastebėta flirtuojanti su neįvardintu vyriškiu „Planet Hollywood Resort and Casino“ vykusiame vakarėlyje, Las Vegase, skirtame Melanie B naujojo parodijų šou pristatymui.

 „Lindsay puikiai leido laiką, stebėdama „Peepshow“, visą laiką juokėsi ir plojo, – teigė šaltinis. – Pristatymo vakarėlyje ji visą savo dėmesį skyrė labai gerai atrodančiam vyriškiui. Jie greitai buvo pastebėti besikeičiantys numeriais ir susirašinėjantys iš skirtingų baseino pusių.“

Lindsay ir jos naujas draugas taip gerai susibendravo, kad net paliko vakarėlį kartu ir naktį baigė aktorės viešbučio kambaryje.

„Prieš grįždami į Lindsay apartamentus, jie nuvyko į humoro klubą“, – dienraščiui „Britain‘s Daily Mirror“ pasakojo šaltinis.

Ankščiau vakare, filmo „Mean Girls“ žvaigždė  turėjo atvirą ir nuoširdų pokalbį su Melanie B (buvusia „Spice Girls“ nare) ir prisipažino jai, kad „grįžta prie vyrų“.

Praėjusią savaitę Linsay Lohan buvo pastebėta prie Leonardo DiCaprio viename Holivudo vakarėlyje.

„Kai tik Lindsay pamatė Leo, ji tapo tarsi bitė, trokštanti medaus, – sakė šaltinis. – Kai tik ji pastebėjo jį klubo kampe, šovė tiesiai prie jo. Lohan greitai pasisavino Leo pokalbius tik sau.“

Nepaisant to, Lindsay, kuri po išsiskyrimo su Samantha vėl pradėjo gerti, liko nusivylusi, kai DiCaprio nusprendė tolimesnį vakaro laiką praleisti su savo mergina Bar Refaeli.

„Jie daug kalbėjosi, Lindsay šoko prieš jį, bet nieko daugiau neįvyko. Jie išvyko namo atskirai“, – pridūrė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius