Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lohan gresia areštas, jei penktadienį neatvyks į teismą

Lindsay Lohan gali būti paskelbta paieška, jeigu ji nepasirodys penktadienį ryte vyksiančiame teismo posėdyje, nes Los Andželo teisėjas jau išdavė orderį suimti į teismą neatvykusią teisiamąją.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Teismas Areštas

Filmo „Naujokės“ (Mean Girls) žvaigždei gresia iki 30 parų laisvės atėmimo bausmė už tai, kad praėjusią savaitę neišlaikė dviejų privalomų narkotikų testų. Pranešama, kad viename jų buvo rasta kokaino pėdsakų, o kitame – amfetamino.

Privalomas patikrinimas dukart per savaitę L.Lohan buvo skirtas teismo sprendimu už tai, kad po 2007 metų suėmimo dėl vairavimo apsvaigus ji pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas.

L.Lohan nurodyta penktadienį pasirodyti teisme, kur teisėja Elden Fox nagrinės paskutinio aktorės lygtinio paleidimo problemą. Teisėja pasistengė užtikrinti, kad L.Lohan dalyvautų posėdyje – dėl to ji pasirašė neatvykusios teisiamosios suėmimo orderį.

Orderis įsigalios penktadienį 8 val. 30 min., jei iki to laiko L.Lohan nestos prieš teisėją E.Fox.
Lygtinio paleidimo priežiūros įstaigos atskaitą apie du „nešvarius“ mėginius dėl narkotikų teismas gavo pirmadienį, pranešė TMZ.com.

Praėjusį mėnesį iš reabilitacijos klinikos paliesta L.Lohan interneto svetainėje Twitter. com patvirtino neišlaikiusi narkotikų testo ir pažadėjo prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

„Gaila, tačiau aš iš tiesų neišlaikiau pastarojo narkotikų testo, “ – rašė 24–erių metų L.Lohan ir pridūrė esanti pasiruošusi kitą savaitę stoti prieš teismą, jeigu to bus pareikalauta.

„Piktnaudžiavimas kvaišalais yra liga, kuri, deja, neišnyksta per naktį. Aš labai stengiuosi ją įveikti. Kiekviena diena man yra išbandymas ir darau viską, kad ateityje nebūtų tokių nesėkmių“, – pasakojo aktorė.

„Man tai neabejotinai žingsnis atgal, tačiau prisiimu atsakomybę už savo veiksmus ir esu pasiruošusi atsakyti už pasekmes“, – rašė ji.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius