Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone po Lindsay Lohan fotosesijos pasigesta itin vertingų papuošalų

Didžiosios Britanijos policija antradienį pranešė pradėjusi tirti tūkstančius svarų kainuojančių papuošalų vagystę, o vienas laikraštis nurodė, jog šie juvelyriniai dirbiniai dingo po fotosesijos, kurioje dalyvavo Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot dienraščio „The Sun“, 22 metų aktorė pozavo vienoje Londono fotografijos studijoje per žurnalo „Elle“ surengtą fotosesiją, pasipuošusi vėriniu su deimantais ir auskarais, kainuojančiais apie 250 tūkst. svarų sterlingų (daugiau nei 1 mln. litų).

Šiuos papuošalus fotosesijai paskolino mados namai „Dior“.

„Gavome pranešimą, kad įtariama papuošalų vagystė iš studijos, esančios Briueri Roud gatvėje, Islingtono rajone, – dienraščiui sakė vienas Skotlandjardo atstovas. – Apie vagystę mums buvo pranešta birželio 8 dieną. Dvi dienos prieš tai buvo pasigesta auskarų ir vėrinio, kurių vertė – apie 250 tūkst. svarų.“

„Tyrimas tęsiamas, kol kas niekas nesuimtas“, – pridūrė jis.

L.Lohan anksčiau buvo laikoma viena perspektyviausių savo kartos aktorių, tačiau vėliau jos karjera pašlijo dėl nemalonumų su teisėsauga, narkotikų vartojimo ir virtinės profesinių nesėkmių.

Filmų „Spąstai tėvams“ („The Parent Trap“), „Naujokė“ („Mean Girls“) ir „Bobis“ („Bobby“) žvaigždė pernai pelnė dvi „Auksines avietes“ – satyriškus apdovanojimus, skiriamus blogiausiems Holivudo aktoriams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius