Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lopez būdama namuose jaučiasi seksualiausia (video)

Jennifer Lopez laiko leidimą namuose laiko seksualiu.
Jennifer Lopez
J.Lopez / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Lopez

Dainininkė ir aktorė, su vyru Marcu Anthony auginanti 14 mėnesių dvynukus Maxą ir Emme, labiausiai mėgsta suktis namuose su sutuoktiniu.

„Žmonės tikriausiai bus labai nustebę, kai sužinos, jog man yra seksualu būti namie – man tai geriausia vieta. Jaučiuosi labai patogiai ir meiliai, būdama su vyru, kuris irgi mėgsta būti namie“, – tikino Jennifer.

39 metų gražuolė sako jaučianti simpatiją Britney Spears, kuri buvo nusiritusi į dugną, bet išsikapstė. J.Lopez džiaugiasi, kad paparacai nebesekioja skandalingosios poprincesės  kiekvieno žingsnio.

„Buvo labai skaudu stebėti Britney. Aš įsivaizduoju, ką ji turėjo pereiti – patirti skyrybas ir būti milžiniška popžvaigžde, – Didžiosios Britanijos žurnalui OK! žurnalui sakė Lopez. – Turėti šlovę, pinigų, žmonių, kurie priklauso nuo tavęs, turėti vaikų – tai labai sunku. Patirtis, kai tave fotografai vaikosi visą parą, yra tikrai nepavydėtina. Mano gyvenimas jau netoks, nes taip pasirinkau."

VIDEO: Jennifer Lopez - Feelin' So Good (Official Music Video + Lyrics)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius