Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lopez stebisi savo dvynukų skirtingumu

Jennifer Lopez vaikai yra skirtingi kaip diena ir naktis. 39 metų amžiaus žvaigždė Jennifer Lopez, kuri su vyru Marcu Anthony'iu augina 15 mėnesių amžiaus dvynukus Maxą ir Emme, negali patikėti, kad vaikai labai skirtingi.
Prieš 10 mėnesių J.Lopez ir M.Anthony susilaukė dvynių, o spalį pora net atnaujino santuokos įžadus, tačiau kalbama, kad atlikėjos šėima išgyvena krizę.
Prieš 10 mėnesių J.Lopez ir M.Anthony susilaukė dvynių, o spalį pora net atnaujino santuokos įžadus, tačiau kalbama, kad atlikėjos šėima išgyvena krizę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai tarsi diena ir naktis, – sakė Jennifer. – Emme yra labai subtili, preciziška, saugosi, kad nenukristų, o Maxas tiesiog velniūkštis, einantis bet kur, rėkiantis ir valgantis viską, kas papuola po ranka.“

Jennifer taip pat prisipažino, kokia buvo apstulbinta, kai sužinojo esanti nėščia. O jos vyras Marcas iškart pradėjo verkti.

„Kai nėščia buvau jau apie septynias savaites, daktaras pasakė: „O, man atrodo, aš girdžiu silpną širdies dūžį. Oi, štai ir dar vienas“. Aš tegalėjau pasakyti „O Dieve“ ir juokiausi. Marcas verkė, o aš juokiausi. Juk tai nuostabu!“, – džiaugėsi aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez, prisimindama gerą žinią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius