Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andžele išdalyti BET apdovanojimai: triumfavo Cardi B ir Drake'as

Sekmadienį Los Andželo „STAPLES Center“ arenoje vyko „BET Awards“ apdovanojimų ceremonija, kuri skirta pagerbti afroamerikiečių bendruomenę, pasiekusią ne vieną puikų laimėjimą muzikos, aktorystės, sporto ir kitose srityse. Renginys vyksta nuo 2001-ųjų metų, o kiekvienais metais ceremonijoje galima išvysti kuo įspūdingesnius pasirodymus.
Afroamerikiečių „BET Awards“ apdovanojimai
Afroamerikiečių „BET Awards“ apdovanojimai / „Scanpix“ nuotr.

Apdovanojimų ceremoniją šiais metais vedė filmo „Merginų išvyka“ žvaigždė Regina Hall. Ant scenos pirma pasirodė ir žiūrovus prie televizijos ekranų prikaustė reperė Cardi B, kuri ceremonijoje tapo net septynių apdovanojimų nominante. Į šias nominacijas buvo įtrauktas geriausios hiphopo atlikėjos ir geriausio metų albumo apdovanojimas.

Tiesa, ne mažiau nominacijų atiteko ir reperiui Drake'ui, turinčiam penkias nominacijas. Nuo dainos „Hotline Bling“ atlikėjo neatsiliko tokios žvaigždės kaip Travisas Scottas, J.Cole ir Beyonce.

TAIP PAT SKAIYKITE: Ant BET apdovanojimų mėlyno kilimo – ryškūs ir netikėti stiliaus sprendimai

Ceremonijoje pasirodė ir Meekas Millas, Lil Nas X, Billy Ray Cyrus, DJ Khaledas, hiphopo grupė „Migos“, Lizzo, Johnas Legendas, Fantasia.

„Scanpix“ nuotr./Lil Nas X ir Billy Ray Cyrus pasirodymas „BET Awards“ apdovanojimuose
„Scanpix“ nuotr./Lil Nas X ir Billy Ray Cyrus pasirodymas „BET Awards“ apdovanojimuose

Šių metų „BET Awards“ apdovanojimuose geriausios aktorės apdovanojimas atiteko „Jei Bylo gatvė prabiltų“ („If Beale Street Could Talk“) žvaigždei Reginai King (48). Geriausiu aktoriumi tapo fantastinio filmo „Juodoji pantera“ („Black Panther“) antraplanis aktorius Michaelis B.Jordanas (32). Jauniausia apdovanojimų laimėtoja tapo aktorė Marsai Martin (14), kuri pelnė „YoungStars“ apdovanojimą. Be abejonės, geriausiu metų filmu tapo „Juodaodis iš Kukluksklano“ („BlacKkKlansman“).

„Scanpix“ nuotr./„YoungStars“ apdovanojimo laimėtoja Marsai Martin
„Scanpix“ nuotr./„YoungStars“ apdovanojimo laimėtoja Marsai Martin

Antrus metus iš eilės Ritmebliuzo apdovanojimą pelnė Beyoncé ir Bruno Mars. Geriausia grupe ir vėl tapo „Migos“. Geriausiais hiphopo atlikėjų titulais puikavosi Nipsey Hussle ir Cardi B. Reperė taip pat pelnė geriausio metų albumo apdovanojimą už „Invasion of Privacy“.

„Scanpix“ nuotr./Geriausia hiphopo atlikėja išrinkta Cardi B
„Scanpix“ nuotr./Geriausia hiphopo atlikėja išrinkta Cardi B

Geriausiu vaizdo įrašu, kuris internete sukėlė ne vieną diskusiją, tapo Childish Gambino „This Is America“. Metų sportininkais išrinko profesionalią tenisininkę Serena Williams, o sportininku „Golden State Warriors“ krepšininką Stepheną Curry.

15min primena, kad „BET Awards“ apdovanojimai vyksta jau devynoliktą kartą. Juos nuo 2001 metų rengiaBlack Entertainment Television“ televizija.

Renginys skirtas pagerbti afroamerikiečių bendruomenę, kuri pelnė ne vieną puikų laimėjimą muzikos, sporto, televizijos ir kitose srityse. Kasmetinėje ceremonijoje galima išvysti vis daugiau žvaigždžių, kurios stebina neįtikėtinais pasirodymais.

„BET Awards“ apdovanojimų akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius