Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lotynų „Billboard“ apdovanojimuose dėmesį prikaustė itin seksualia suknele pasipuošusi Jennifer Lopez

Ketvirtadienio vakarą Floridoje vyko kasmetiniai Lotynų „Billboard“ apdovanojimai, kurių nepraleido ir puertorikiečių dukra, pramogų pasaulio superžvaigždė Jennifer Lopez (47 m.). Laikui nepavaldi moteris visų žvilgsnius prikaustė pasirodžiusi su itin seksualia suknele.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Scanpix“ nuotr.

Šiam renginiui Jennifer Lopez pasirinko juodą „Julien Macdonald“ suknelę su gausybe iškarpymų, kurie subtiliai, bet neatidengdami ko nereikia, apnuogino jos išpuoselėtą kūną. Itin atvira suknelė, tačiau paliekanti paslapties – tobulas seksualiosios Jennifer Lopez pasirinkimas!

Beje, apdovanojimų metu Jennifer Lopez ne tik žengė raudonuoju kilimu, bet ir surengė pasirodymą ant scenos, kuriam pakeitė suknelę į ne ką mažiau seksualesnę. Jai taip pat buvo įteiktas specialus „Telemundo“ žvaigždės apdovanojimas, kuriuo paprastai pagerbiami atlikėjai, sulaukę sėkmės ne vien muzikinėje, bet ir kitose srityse.

„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Lopez
„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Lopez

Floridoje, Koral Geiblso mieste netoli Majamio vykę apdovanojimai sutraukė gausų būrį Lotynų Amerikos žvaigždžių bei lotynų kraujo turinčių didžiausių pramogų pasaulio garsenybių.

Be Jennifer Lopez čia vakarą leido ir aktorė Eva Longoria, „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Vinas Dieselis, buvęs Jennifer Lopez vyras dainininkas Marcas Anthony, Holivude prasimušęs ir „Oskaro“ nominacija pasigirti galintis Meksikos aktorius Demianas Bichiras, dainininkai Becky G, J Balvinas ir Luisas Fonsi, buvusi „Mis Visata“ puertorikietė Zuleyka Rivera, serialo „Oranžinė – tai nauja juoda“ aktorė Jackie Cruz bei kiti.

15min galerijoje – Lotynų „Billboard“ apdovanojimų akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius