-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lucasas ir Spielbergas – turtingiausios Holivudo žvaigždės

„Žvaigždžių karų“ kūrėjas George'as Lucasas, per šiuos metus išleidęs ketvirtąjį filmą apie Indianą Džounsą ir uždirbęs 170 mln. dolerių (420 mln. litų), trečiadienį atsidūrė pirmojoje daugiausia uždirbančių Holivudo vyrų sąrašo vietoje.
Stevenas Spielbergas
Stevenas Spielbergas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Stevenas Spielbergas, kuris režisavo „Indianą Džounsą ir krištolo kaukolės karalystę“, atsidūrė antroje vietoje. Jis nuo 2008 metų birželio iki 2009 metų birželio uždirbo apie 150 mln. dolerių (371 mln. litų), praneša forbes.com.

Nepaisant įvairių vertinimų, šis filmas visame pasaulyje uždirbo 786 mln. dolerių (1,94 mlrd. litų). „Forbes“ sąraše dominuoja paprastai prie kameros stovintys vyrai, o ne ekrano žvaigždės. Trečioje vietoje yra kino ir televizijos prodiuseris Jerry Bruckheimeris – žmogus, stovintis už tokių hitų kaip „CSI: kriminalistai“, „Nuostabios lenktynės“, ir uždirbęs 100 mln. dolerių (247 mln. litų).

„Holivude žvaigždės gauna savo nuotraukas ant žurnalų viršelių, o dizaineriai bruka jiems nemokamus drabužius, tačiau didelius pinigus uždirba prodiuseriai“, – rašo forbes.com.

Ketvirtoje šiemetinio sąrašo vietoje yra komikas Jerry Seinfeldas, kuris 85 mln. dolerių (210 mln. litų) užsidirbo pirmiausia dėl teisių į savo televizijos serialą „Zeinfildas“, pasibaigusį prieš 10 metų, ir „Microsoft“ reklamas.

Penktoji vieta atiteko televizijos psichologui dr. Philui McGraw, kuris savo patarimais, televizijos laidomis, knygomis ir kalbomis užsidirbo apie 80 mln. dolerių (198 mln. litų).

„Amerikos dievaičio“ teisėjas ir įrašų prodiuseris Simonas Cowellas, televizijos prodiuseris Dickas Wolfas ir kino kūrėjas Tyleris Perry uždirbo apytiksliai po  75 mln. dolerių (186 mln. litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius