-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

M.Fox paaiškino, kodėl su mylimuoju geria vienas kito kraują

Aktorė Megan Fox papuošė balandžio mėnesio žurnalo „Glamour UK“ viršelį ir atskleidė savo bei sužadėtinio Machine Gun Kelly paslaptį. Pasirodo, pora ne tik ant kaklo nešiojo buteliukus su vienas kito krauju, bet taip pat ir geria vienas kito kraują.
Megan Fox, Machine Gun Kelly
Megan Fox, Machine Gun Kelly / „Scanpix“ nuotr.

Megan Fox naujame interviu pasidalijo ją su mylimuoju reperiu Machine Gun Kelly siejančia istorija, rašo pagesix.com.

„Faktas, kad geriame vienas kito kraują, gali suklaidinti žmones.Gal jie įsivaizduoja mus su taurėmis, geriančius kraują kaip seriale „Sostų karai“, – leidiniui „Glamour UK“ sakė 35 metų aktorė.

Dar sausio mėnesį pranešusi apie savo sužadėtuves su dainininku, M.Fox socialiniame tinkle „Instagram“ teigė, kad būsimieji sutuoktiniai, norėdami paminėti šią progą, „gėrė vienas kito kraują“.

Tuomet aktorės sekėjai į tai reagavo nerimtai, kai kurie priėmė kaip pokštą, tačiau dabar Megan interviu metu abejones išsklaidė tai patvirtindama ir teigdama, jog tai buvo ne vienetinis atvejis.

„Tai tik keli lašai, bet taip, mes kartais vartojame vienas kito kraują, tai darome tik ritualiniais tikslais“, – teigė ji.

M.Fox pabrėžė, kad poros kraujo vartojimas yra „kontroliuojamas“.

„Jis yra kontroliuojamas, kai sakoma: „Nuleiskime kelis kraujo lašus ir kiekvienas jų išgerkime“. Jis labiau atsitiktinis, karštakošiškas ir chaotiškas, kai jis (Machine Gun Kelly – red. past.) nori perpjauti krūtinę sudaužyto stiklo šuke ir pasakyti: „Paimk mano sielą“, – pasakojo aktorė „Glamour UK“.

Vida Press nuotr./Megan Fox ir Machine Gun Kelly
Vida Press nuotr./Megan Fox ir Machine Gun Kelly

Paklausta, ar jos mylimasis iš tikrųjų pjaustosi krūtinę, kad M.Fox galėtų atsigerti kraujo, žvaigždė atsakė: „Taip nebūna. Nors leiskite man pasakyti jums. Galbūt ne visai taip, bet tam tikra to versija versija yra nutikusi daugybę kartų.“

Prieš įsimylėjėliams prisipažįstant, kad geria vienas kito kraują, jau buvo žinoma, kad pora ant kaklo nešiojo miniatiūrinius buteliukus su vienas kito krauju, kaip kadaise darydavo aktoriai Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas.

Aktoriaus B.B.Thirtono sūnus Harry Jamesas anksčiau „Page Six“ yra sakęs, kad M.Fox ir M.G.Kelly yra ne kas kita, kaip jo tėčio ir buvusios pamotės (Angelinos Jolie) „kopijos“.

„Manau, kad šlykštu nešioti kažkieno kito DNR, apvyniotą aplink kaklą, nepaisant to, kas juos nešioja. Tai tikrai įdomu", – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius