-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Galkinas pasidalino išskirtiniu kadru: jį su A.Pugačiova įamžino lietuvių fotografas

Rusų komikas ir atlikėjas Maksimas Galkinas trečiadienį socialiniuose tinkluose pasidalino asmeninio archyvo kadru. Pasirodo, šią bendrą poros nuotrauką prieš 20 metų įamžino garsus fotografas iš Lietuvos. 15min sužinojo, kas jis.
Maksimas Galkinas ir A.Pugačiova
Maksimas Galkinas ir A.Pugačiova / Soc.tinklų nuotr.

Rusų komikas ir dainininkas Maksimas Galkinas socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino asmeninio albumo nuotrauka. Nespalvotame kadre jis pozuoja kartu su Ala Pugačiova.

„Šiai nuotraukai 20 metų, ją padarė žinomas Lietuvos fotografas (vardas dabar iškrito iš galvos – atleiskite). Štai taip jis mus pamatė. Kelioms dienoms išvažiavau – ir jau ilgiuosi“, – prie nuotraukos parašė M.Galkinas.

Paskutinę įrašo eilutę, kad ilgisi, jis skyrė žmonai Alai Pugačiovai, nes tuo metu viešėjo Taline, kur surengė savo pasirodymą.

15min žiniomis, nuotraukos autorius – žymus lietuvių fotografas, Nacionalinės premijos laureatas Algimantas Aleksandravičius.

Romantiška poros fotografija sulaukė gausaus Maksimo ir Alos gerbėjų dėmesio antplūdžio.

„Jūs nuostabūs! Pas jus viskas: švelnumas, meilė ir pagarba vienas kitam!“, „Nuotrauka – bomba! Toks švelnumo užtaisas“, „Žaviuosi jūsų pastovumu ir ištikimybe“, „Kokia laimė rasti savo antrąją pusę. Meilės jums, taikos, laimės, gerumo“, – komentaruose po nuotrauka rašė M.Galkino sekėjai.

Vienas poros gerbėjas netgi atlikėjui uždavė klausimą: „Ar galėjai tada įsivaizduoti, kad tai tavo likimas?“, omeny turėdamas tai, kad ši nuotrauka daryta prieš 20 metų, o M.Galkinas ir A.Pugačiova susituokė tik 2011-aisiais.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas / „Instagram“ nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas / „Instagram“ nuotr.

Primename, kad Maksimas Galkinas nuo pat pirmųjų karo Ukrainoje dienų smerkia kraujo praliejimą šioje šalyje. Savo socialiniuose tinkluose jis dažnai pasakoja apie karo baisumus ir smerkia nusikalstamą Kremliaus režimą.

Rusijos invaziją į Ukrainą smerkiantis Maksimas savaitgalį surengė pasirodymą Jūrmaloje. Šou metu humoristas nustebino susirinkusiuosius ne tik netikėtai prakalbęs latviškai, bet ir pasišaipęs iš rusų diasporos.

Kaip skelbia „Unian“, garsus rusų komikas ir parodijų kūrėjas Maksimas Galkinas, kuris vos prasidėjus karui viešai pasmerkė Rusijos invaziją į Ukrainą, Jūrmaloje koncertų salėje „Dzintari“ vykusio pasirodymo metu ant scenos nepamiršo pasisakyti apie rusų okupantų žiaurumus. Jis nevengė pasišaipyti ir iš propagandos paveiktų rusų.

„Labas vakaras, brangūs draugai, – latviškai į publiką kreipėsi M.Galkinas. – Pradėjau mokytis latvių kalbos, nes dabar rusai atidžiai klausosi visko, ką aš kalbu koncertuose... Dabar matau, kad daugelis latvių bijo, kad aš nuo šiol juokausiu tik latviškai. Tačiau nesijaudinkite. Rusai sėdi šalia jūsų – jie iš viso nesupranta, kas vyksta, nors už tai jie sumokėjo“, – nuo scenos kalbėjo Alos Pugačiovos vyras. Šiuos M.Galkino žodžius žiūrovai palydėjo audringomis ovacijomis.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais / „Instagram“ nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais / „Instagram“ nuotr.

Žinoma, kad Rusijoje komikui Maksimui Galkinui, smerkiančiam karą Ukrainoje, iškelta baudžiamoji byla. Jis kaltinamas skleidęs melagienas apie Rusijos kariuomenę, praneša unian.net.

„Rusijoje Galkinui iškelta baudžiamoji byla. Jis pats prisikalbėjo, todėl pagal straipsnį jam numatomas kalėjimas“, – savo „Instagram“ puslapyje pranešė Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Romanas Chudiakova ir pridūrė, kad M.Galkinui galėtų grėsti septynerių metų įkalinimo bausmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius