Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Kunis ir A.Kutcheris vaikus prausia tik tada, kai ant jų matosi purvas

Aktorių pora Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris vaikams taiko daugeliui neįprastu galintį pasirodyti prausimosi metodą. Šešerių dukrą Wyatt Isabelle ir ketverių sūnų Dimitrį Portwoodą auginantys tėvai atskleidė netikintys, kad vaikai kiekvieną vakarą privalo maudytis putų pilnoje vonioje.
Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis
Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis / Vida Press nuotr.

Užsklandą į kasdienį gyvenimą ir vaikų auginimą Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris šiek tiek pravėrė kolegos Daxo Shephardo tinklalaidėje „Armchair Expert“, rašo People.com. Pastarajam su Monica Padman pradėjus diskutuoti apie tai, kaip dažnai jie patys prausiasi ir Daxui Shephardui pasidalijus nuomone, kad „natūralių aliejų nuo odos nereikėtų kasdien nuplauti muilu“, tam pritarė ir aktorių pora.

Mila Kunis atskleidė, kad namuose, kur prabėgo jos vaikystė, karštas vanduo buvo retas reiškinys, todėl ji pati dažnai nesiprausdavo. Šis įprotis, jei taip jį galima pavadinti, niekur nedingo ir aktorei susilaukus vaikų – muilu su chemikalais savo atžalas ji prausdavo tik kai tai daryti būdavo būtina. Net poros naujagimiai vakarinėje vonelėje taškydavosi ne kiekvieną vakarą.

Čia įsikišo Daxas Shephardas, pridurdamas, kad jo sutuoktinė Kristen Bell dukras Lincoln ir Delta maudydavo kiekvieną vakarą, bet šį ritualą apleido, tiksliau, vaikams ūgtelėjus jis atliekamas vis rečiau.

Mila Kunis pritarė, kad taip pat augina savąsias atžalas, o Ashtonas Kutcheris sakė: „Jei ant jų jau matosi purvas, metas praustis. Kitu atveju nėra reikalo.“

Amerikiečių kino žvaigždės, rodos, laikosi Amerikos dermatologijos asociacijos akademijos rekomendacijų. Jų tinklalapyje rašoma, kad vaikams nuo 6 iki 11 metų kasdien maudytis vonioje nebūtina – užtenka tai daryti kartą ar du per savaitę.

Tokių pačių higienos įpročių laikosi ir Mila Kunis su Ashtonu Kutcheriu. Aktorių pora sakė kiekvieną vakarą ar rytą muilu viso kūno neprausiantys.

„Kasdien išsiplaunu tik pažastis ir tarpukojį, daugiau nieko“, – atviravo Ashtonas Kutcheris. Žinoma, neskaitant veido. Šią kūno dalimi jis su žmona rūpinasi atsakingai. Mila Kunis veido odą prausikliais, kaukėmis, losjonais ir kitomis priemonėmis plauna ir tepa dukart per dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius