Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Jacksono mama ir vaikai kas mėnesį gaus daugiau nei 86 tūkstančius dolerių

Pagal teismo sprendimą, popmuzikos legendos Michaelio Jacksono mama ir vaikai kas mėnesį išlaikymui gaus daugiau nei 86 tūkstančius dolerių (apie 201 tūkstantį litų) iš dainininko palikimo.
M.Jacksono laidotuvės
M.Jacksono mama Katherine Jackson / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mama Vaikai

Išlaikymo sumą patvirtino Los Andželo Aukščiausiasis teismas bylos nagrinėjime rugpjūčio mėnesį, bet sumos dydis buvo atskleistas tik šį ketvirtadienį. M.Jacksono motinai Katherine kas mėnesį bus išmokama 26 tūkstančių dolerių suma, dainininko trims vaikams – 60 tūkstančių.

M.Jacksono turto valdytojai pareikalavo papildomos išlaikymo sumos žvaigždės motinai, atsižvelgiant į tai, kad iki tol vienintelės 79 metų Katherine pajamos buvo jos pensija.

Penkiasdešimtmetis dainininkas M.Jacksonas mirė šių metų birželio 25 dieną nuo vaistų perdozavimo. Viena įtakingiausių popmuzikos figūrų po keturis dešimtmečius trukusios šlovės ketino grįžti į sceną ir liepos mėnesį surengti koncertinį turą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius