Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Macaulay Culkinas padėjo išbandyti vagišiams skirtus spąstus: žiūrėkite smagų vaizdo įrašą

Prieš Kalėdas Macaulay Culkinas vėl krečia pokštus, tik šįkart ne televizoriaus ekrane filme „Vienas namuose“, o suvienijęs jėgas su „YouTube“ žvaigžde Marku Roberu. 39-erių aktorius išbandė vieną blizgučių bombos, skirtos siuntinius vagiantiems žmonėms demaskuoti, aspektų – itin stiprų nemalonų kvapą paskleidžiantį purškalą.
Markas Roberas ir Macaulay Culkinas
Markas Roberas ir Macaulay Culkinas / Youtube.com nuotr.

Buvęs NASA inžinierius M.Roberas sukūrė prietaisą, kuris, vos tik jį atidarius, aplink paskleidžia sunkiai išvalomus smulkius blizgučius, o vėliau papurškia labai nemalonų kvapą. Be to, spąstuose įtaisyti keturi mobilieji telefonai, kurie filmuoja nustebusius vagis ir vaizdo medžiagą iškart atsiunčia įrenginio, užmaskuoto kaip garsios firmos ausinės, sumanytojams.

M.Roberas visą prietaiso kūrimo procesą įamžino vaizdo įraše, kuriame prisipažino, kad šį pokštą iškrėsti jį įkvėpė būtent M.Culkino 1990-ųjų juostoje „Vienas namuose“ įkūnytas personažas, spąstus spendžiantis į jo namus įsibrauti norintiems vagišiams.

Youtube.com nuotr. /Markas Roberas ir Macaulay Culkinas
Youtube.com nuotr. /Markas Roberas ir Macaulay Culkinas

Demonstruojant, kaip buvo sukurta ši blizgučių bomba, M.Culkinui pasiūlyta įsitikinti, kad specialus joje įtaisytas nemalonų kvapą po patalpą paskleidžiantis purškalas išties yra toks stiprus, kaip tikina jo kūrėjas. Įkvėpęs to, kas apibūdinama kaip aromatas, primenantis paskleidžiamą pagadinus orą, aktorius ima kosėti, o jo veidas paraudonuoja.

Išvyskite, kaip buvo kuriami vagišiams skirti spąstai:

VIDEO: Porch Pirate vs. Glitter Bomb Trap 2.0

„YouTube“ žvaigždę sukurti siuntinį primenančius spąstus įkvėpė nuo jo paties prieangio brangų pirkinį pavogusi moteris. Nepaisant to, kad įvykį užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, policija atsisakė padėti išsiaiškinti, kas gi buvo ta ilgapirštė. M.Roberui neliko nieko kito, kaip tik pačiam imtis veiksmų, kad tokių vagysčių tik sumažėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius