-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Madonna 58-ąjį gimtadienį atšventė su šokiais Kuboje

Popdainininkė Madonna 58-ąjį gimtadienį antradienį atšventė su šokiais Kuboje – ji tapo dar viena JAV žvaigžde, apsilankiusia šioje komunistinėje saloje nuo to laiko, kai ji pernai atkūrė santykius su Vašingtonu.
Madonna
Madonna / „Instagram“ nuotr.

Su baltu šaliku, juodais akiniais nuo saulės ir panama dainininkė su savo asmens sargybiniais vaikštinėjo Havanos gatvėmis. Vietos gyventojai fotografavo ją telefonais, o viena praeivių grupė sudainavo „Laimingo Gimtadienio“, matė AFP fotografas.

„Ji yra Kuboje, drauge su vaikais, giminaičiais ir artimais draugais švenčia savo 58-ąjį gimtadienį Havanoje“, – pranešė valstybinė naujienų svetainė „Cubadebate“.

Pati Madonna socialiniuose tinkluose paskelbė nuotrauką, kurioje įsiamžino vilkėdama juodą suknelę su geltonomis gėlėmis, ir ispanišką užrašą „Cuba libre“ („Laisva Kuba“).

VIDEO: Madonna 58-ąjį gimtadienį atšventė Kuboje

„Instagram“ paskelbtame klipe ji matyti su ta pačia suknele pagal kubietišką muziką šokanti ant stalo viename Havanos senamiesčio restorane.

„Buvo puiku, galvoju, kad tai buvo vienas geriausių jos gimtadienių, – sakė 26 metų Havanos gyventojas Jaselas Rey, kuris tvirtino dalyvavęs toje šventėje pirmadienio vakarą. – Geriausia buvo tai, kad ji pradėjo šokti ant stalo.“

Kubos valstybinis laikraštis „Granma“ rašė, kad Madonną atlydėjo jos 19-metė dukra Lourdes Leon, kurios tėvas Carlosas Leonas yra JAV gyvenantis kubiečių šokėjas ir treneris.

Po dešimtmečius trukusio priešiškumo Kuba pernai liepą oficialiai atkūrė diplomatinius santykius su Jungtinėmis Valstijomis ir sušvelnino kelionių suvaržymus.

Tarp Kuboje jau apsilankiusių JAV žvaigždžių taip pat yra aktorius Leonardo DiCaprio ir dainininkė Beyonce.

Cuba Libre ????????❣????

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius