Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna apskundė teismo nutartį, draudžiančią jai įsivaikinti mergaitę iš Malavio

Popdaininikė Madonna, kurios prašymą įsivaikinti mergaitę iš Malavio, penktadienį teisėja atmetė, tikino, jog tai buvo blogiausia diena jos gyvenime, rašo „The Sun“.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Pasak liudininkų, šokiruota Madonna, išgirdusi žinią iš savo advokato lūpų, ėmė klykti „Kąąą“ ir susiėmė už galvos. Dainininkei visi vietos valdininkai ir jos pačios advokatas garantavo, kad mažylė jau tikrai jos, tačiau teisėja Esme Chombo, nusprendė kitaip, nes Madonna nėra šalies pilietė.

Be to teisėja pasinaudodama proga, nevengė kritikuoti įžymybių, atskrendančių į neturtingą šalį ir išsirenkančių jiems patinkančius vaikus.

Madonna, pasak liudininkų, nepaliaujamai rėkė ant savo advokato, nuolat klausdama jo, kaip tai galėjo nutikti.

50-metė atlikėja buvo įsitikinusi, kad mergaitė su ja grįš į JAV. Ji savo namuose netgi buvo paruošusi mažylei kambarį ir jau suorganizavusi šventinį vakarėlį.

Ji pradėjo įsivaikinimo procedūrą prieš du metus. Pasak vilos, kurioje apsistojusi Madonna, darbuotojų, dainininkė pradžioje sėdėjo netekusi žado, o jos duktė Lurdes pribėgusi ją apkabino. Vėliau, pasak jų, moteris iš pykčio siautėjo kambaryje mėtydama viską aplink.

Vaikų prieglaudos direktorė tikino, jog ją taip pat labai nuliūdino toks teisėjos sprendimas. Moteris jau buvo pripasakojusi mergaitei apie jos naują šeimą, todėl ji labai laukė Madonnos, jos vaikų ir greitai su jais visais susidraugavo.

Madonna jau užpildė dokumentus apeliacijai Aukščiausiame Malavio teisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius