Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna ir GaGa per tiesioginę transliaciją susipešė (video)

Madonna ir Lady GaGa šeštadienį vakare pribloškė Ameriką – jos per tiesioginę transliaciją susipešė.
Lady GaGa fotosesija
Lady GaGa fotosesija / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lady Gaga Madonna

Popmuzikos deivės, vilkėdamos suderintais juodais apatiniais ir avėdamos ilgaaulius batus, kartu atliko šokio numerį komiškai laidos „Saturday Night Live“ scenai, kuris buvo nutrauktas, kai Madonna pradėjo tampyti GaGos peruką ir ją smaugti šaukdama: „Kas per velnias yra disko lazda?“ Tai buvo užuomina į vieną jaunesnės žvaigždės hitą.

Susipešusias dainininkes išskyrė išgalvoto MTV šou vedėjas, bet paskui kilo komiškas žodžių karas, nes GaGa pareiškė: „Žinai, Madonna, aš absoliučiai karštesnė už tave.“ Į tai „materialioji mergina“ atkirto: „Ei, žinai ką, aš už tave aukštesnė. Kas čia per vardas Lady GaGa? Skamba kaip kūdikių maistas!“

Scena baigėsi tuo, kad abi moteriškės artinosi viena prie kitos pasibučiuoti, bet paskui užpuolė vedėją Kenaną Thompsoną. Toje „Saturday Night Live“ laidoje buvo ir daugiau akinamo ryškumo žvaigždžių: Ryanas Reynoldsas ir jo žmona Scarlett Johansson suvaidino sceną apie šeimos kambarinių porcelianinių fontanų firmą. R.Reynoldsas auditoriją prajuokino ir kaip kalėjimo šokių instruktorius parodijoje, kurios šeimininkas buvo komikas Andy Sambergas, vaidinęs sustorėjusį Britney Spears buvusį vyrą Keviną Federline'ą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius