Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna – nuobodi ir neromantiška

Britų tinklalapiai šmaikštauja, kad popkaralienė Madonna rizikuoja pelnyti nuobodžiausios moters titulą. Užuot ėjusi į romantišką pasimatymą su gražuoliu modeliu brazilu, atlikėja jį vėl vedėsi į kabalos centrą.
Madonna
Madonna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Jai galima pavydėti, ją galima smerkti, bet nepaneigsi, kad 50-metei atlikėjai dėmesio netrūksta. O kur dar pasisekimas tarp jaunesnių meilužių.

Šeštadienį su 22-ejų Jesusu Luzu Madonna jau antrą kartą lankėsi Niujorko kabalos centre. Pranešama, kad jaunasis brazilas taip pametė galvą dėl dainininkės, kad net įtikėjo jos mistinę kabalos religiją. Vaikinas yra katalikas ir buvo auginamas griežtoje katalikiškoje šeimoje. Tačiau dabar ne tik lydi Madonna į užsiėmimus, bet ir užsiregistravo internetinėje kabalos šalininkų svetainėje.

Dailymirror.co.uk šaltinis pranešė, esą vaikino šeimai tokios žinios – lyg šaltas dušas. „Jo šeima yra besilaikanti tradicijų ir religinga. Jiems buvo šokas išgirsti apie sūnaus pasikeitimą, tačiau jis iki ausų įsimylėjęs. Madonna atrodo jam kerinti ir gali įtikinti bet kuo“, – sakė šaltinis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius