Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna sugėdino Adele figūros kritikus

Popmuzikos karaliene tituluojama atlikėja Madonna sukritikavo ir absurdiškais pavadino „Chanel“ dizainerio Karlo Lagerfeldo pasisakymus, neva britų dainininkė Adele yra per stora.
Adele
Adele / AP/„Scanpix“ nuotr.

K.Lagerfeldas praėjusį mėnesį pareiškė, kad hito „Someone Like You“ dainininkė Adele (23) išties turi unikalų balsą ir talentą, bet šiek tiek per daug svorio. Madonna, kuri būdama 53-ejų rūpestingai puoselėja savo figūrą, įsitikinusi, kad Adele drabužių dydis neturėtų rūpėti aplinkiniams, praneša femalefirst.co.uk.

„Tai apgailėtina ir kelia juoką. Adele yra labai talentinga ir viešai aptarinėjamas jos svoris šiuo atveju neturi nieko bendra“, – kalbėjo ji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madonna
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madonna

Apgailestauja dėl pražuvusių talentų

Kalbėdama apie su alkoholiu ir narkotikais kovojusių dainininkių Amy Winehouse ir Whitney Houston mirtis, Madonna teigė, kad jai labai gaila pražuvusių talentų.

„Tai buvo labai netikėta, ypač dėl Whitney Houston. O apie Amy visi žinojo, kad ji kovojo. Abi jos buvo puikios artistės, todėl netektys didžiulės“, – teigė Madonna „The Sun“.

Popkaralienė prisiminė, kad ji ir W.Houston muzikinę karjerą pradėjo tuo pačiu metu.

„Pamenu, stebėjau jos dainavimą, girdėjau žmones, kalbančius apie ją, ir galvodavau: „O Dieve. Ji yra tokia graži moteris ir koks jos nuostabus balsas. Norėčiau dainuoti taip, kaip ji“. Neįtikėtina, kaip ji puikiai startavo ir kokia tragedija viskas pasibaigė“, – apgailestavo Madonna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius